Rafa fortsatt sikker på Mascherano

Benitez tror de røde fra Anfield fortsatt har de beste kortene på hånden i forhold til permanent overgang for Javier Mascherano. Hvem som er ute for City. Yeovil vil forlenge med Peltier.

Selvsikker Rafa
Overfor Sky Sport News har Rafael Benitez gjentatt at han tror at Liverpool vil greie å sikre seg Javier Mascherano på en permanent overgang til sommeren. Rafa understreket dette ved å si at avtalen med argentineren ikke en gang var høyt på agendaen i samtalene nylig med eierne Tom Hicks og George Gillett.

- Vi snakket ikke mye om dette siden jeg har stor tro på at han vil bli værende hos oss, bekrefter Liverpools manager.

- Han konsentrerer seg kun om trening, være klar, nyte hver dag og være sammen med sin familie. Vi vil snakke sammen igjen, men han trives her og jeg mener vi har grunn til å være selvsikre i denne saken.

På spørsmål om Rafa var redd for at andre klubber kunne komme til å overtale Mascherano var da også spanjolen klar i sin tale: - Nei, definitivt ikke for øyeblikket.


Johnson tvilsom for City
Michael Johnson, den unge midtbanespilleren som også har vært linket til Liverpool, blir betegnet som "meget tvilsom" med en strekk i magen før søndagens møte i Manchester. Angriperen Mpenza sliter også med å bli tilgjengelig med en strekk. Daniel Sturridge og Valerij Bojinov har vært ute med langtidskader og er ikke ventet å rekke kampen 30.desember.

Allsidige Vedran Corluka sier at et sent poengtap mot Blackburn på onsdag ikke vil påvirke lagets selvtillit, som ga Manchester City ni seire av ni mulige hjemme.

- Vi var uheldige mot Blackburn og den kampen vil ikke påvirke oss, sier den store kroaten.

- Vi slapp inn to mål på dødballer, men vi har ikke mistet noe selvtillit og vi er i like god form som tidligere i sesongen.

- Det var skuffende å få utligningen mot seg så sent, men nå må vi glemme det å konsentrere oss om Liverpool. Liverpool er en av de mest berømte klubbene i verden, alle kjenner til dem og de har noen spillere i verdensklasse. Jeg kan nesten ikke vente.

- Jeg er ikke sikker på hvilken posisjon jeg vil spille i, men jeg spiller der manageren setter meg opp. Hvorvidt det er som sentral midtbanespiller, midtstopper eller høyreback, spiller det ingen rolle for meg så lenge jeg får være på banen.


Låneperiode snart over for Peltier
Ifølge BBC er Lee Peltier en av de spillerne som Yeovil ønsker å forlenge låneavtalen til. Kontrakten til Liverpools reservelagspiller løper ut 31.desember.