Rafa sier Gerrard blir mer sentral

Rafael Benitez sier Steven Gerrard blir sentral midtbanespiller i årets førsteellever. Rafa synes 1-1 mot Feyenoord var OK. Nå er han og laget klare for ligastarten.

Rafael Benitez sier at Steven Gerrard oftere vil bli å finne som sentral midtbanespiller denne sesongen. Det sa han etter kveldens kamp mot Feyenoord, der Liverpool ikke lyktes med å ta med seg pokalen hjem fra Rotterdam.

- Steven vil spille færre kamper som høyre midtbanespiller nå som vi har Yossi Benayoun og Jermaine Pennant fortsetter å vise god form. Normalt vil han spille sentral midtbanespiller. Han liker seg der og jeg tror han vil spille flere kamper der framover, sier Rafa.

Når det gjelder spillet mot Feyenoord, mener Rafa det var skuffende at de ikke greide å vinne Rotterdam-turneringen.

-  Laget var OK. Vi hadde noen sjanser, og OK, vi kunne scoret flere mål. Men det fotballmessige var greit. Vi er klare for sesongen nå. Nå har vi konkurranse om alle plasser på laget. Nå trenger vi noen dagers trening for å bestemme hvem som skal starte i førsteelleveren når sesongen begynner. Vi har selvtillit, vi er forberedt, vi har et bedre lag i år enn i fjor, og forhåpentligvis starter vi ligaen med seier på lørdag, sier manageren.

Han sa også at Harry Kewell ble tatt av banen mot Feyenoord av forsiktighetsgrunner.

- Vi vil ikke ta noen sjanser med Harry nå rett før ligastart, sier han.