Robbie tar avskjed med The Kop

Robbie Fowler spiller trolig sin siste Liverpool-kamp på Anfield på søndag. Reina vil trene igjen om et par dager. Sissoko ute en uke til. Nøkkelspillere vil få spilletid mot Charlton.

Sammen med Jerzy Dudek spiller trolig Robbie Fowler sin siste Liverpool-kamp foran The Kop i morgen. Således vil trolig ”God” stjele mye av oppmerksomheten i en ellers relativt betydningsløs kamp.

Liverpool Echo skriver i dag at Charlton-kampen høyst sannsynlig blir Fowlers siste på Anfield. Scouseren selv håper nok imidlertid at det siste kapittelet i hans Liverpool-karriere ikke er skrevet. Det er som kjent en finale som skal spilles i Aten om to uker…..

Chris Bascombe i Liverpool Echo tror at Rafael Benitez vil gi sine sterkeste kort spilletid i søndagens generalprøve foran Champions League-finalen. Spanjolen vil nok ikke at hans beste spillerne skal være ”rustne” når de entrer Olympiastadion i Aten onsdag 23.mai.

Det er lite sannsynlig at spillerne som vil være selvskrevne på finalelaget vil spille 90 minutter kommende søndag, men manageren skal vurdere å bruke de fleste av sine nøkkelspillere mot Charlton.

- Vi vil vurdere situasjonen etter treningene, og bestemme oss for hvem som skal spille 90 minutter. Mohamed Sissoko vil ikke være tilgjengelig. Han vil være ute i en uke til med sin kneskade, beretter Benitez til lokalavisen.

- Pepe Reina vil nok trene igjen i løpet av de nærmeste par dagene, men vi får se hva legen sier. Det er ingen alvorlig skade, legger manageren til.

- Vi vet at kampen ikke er så viktig som Champions League-finalen, men vi ønsker fortsatt å bli nummer tre i ligaen, slår han fast.

Steven Gerrard og Jamie Carragher vil trolig spille i deler av kampen, mens Craig Bellamy nok også ønsker å bevise at han fortjener en plass i startoppstillingen i Aten.