Samtaler om permanent Potter-overgang

Wolverhampton Wanderers bekrefter at de er i samtaler med Liverpool for å gjøre overgangen til Darren Potter permanent. Graeme Souness bekrefter at han har budt £20M for Wolves.

Det offisielle nettstedet til Wolverhampton Wanderers bekrefter at Wolves og Liverpool nå er i samtaler vedrørende fremtiden til den utlånte midtbanespilleren Darren Potter. 22-åringen er utlånt fra Liverpool til Molineux-klubben ut sesongen, men det er ingen hemmlighet at Wolves-manager Mick McCarthy ønsker å gjøre overgangen permanent allerede i løpet av dette transfervinduet.

- Jeg ønsker å kjøpe Darren Potter, og det pågår samtaler mellom klubbene, bekrefter McCarthy.

- Dersom det lar seg gjøre å komme til enighet, ønsker jeg å fullføre overgangen så raskt som mulig. Darren spiller i sin rette posisjon for oss nå, men da han ble spurt om å spille ute til høyre løste han også den oppgaven uten å mukke. Han har aldri klaget over noe, og er en type spiller jeg ikke kan få rost nok, legger manageren til.

Potter har så langt spilt 19+3 kamper for Wolves denne sesongen.

Souness bekrefter bud på Wolves
Bare timer etter at Wolves-leder Jez Moxey avfeide spekulasjoner om at Graeme Souness hadde lagt inn et bud på £20M på klubben som løgn, bekrefter hovedpersonen selv at dette stemmer.

Overfor seriøse The Times insisterer Souness på at han har lagt inn et bud på Wolverhampton, trass i påstandene fra Championship-klubben om det motsatte. Souness blir rapportert å være en del av et konsortium som er interessert i å ta over kontrollen fra dagens eier, Sir Jack Hayward.

- Jeg har budt £20M for Wolves. Jeg vet ikke hvorfor Jez Moxey sier det motsatte. Jeg har hatt flere telefonsamtaler med Sir Jack Hayward og har snakket med Moxey selv også, sier Souness til The Times.

- Jeg la inn et bud på klubben i forrige uke, på den betingelse at jeg fikk gå gjennom klubbens regnskaper. Budet er på £20M, som er summen Sir Jack offentlig gikk ut og sa at han krevde.

- Moxey sa til meg at de ikke ville selge for den summen, men tilbudet står fortsatt ved lag. Det er Sir Jack som eier klubben, og han kan selge når han selv ønsker det. Jeg har en partner, og jeg ser et stort potensiale i klubben. Jeg vil kanalisere enda mer penger til klubben om jeg får sjansen.