Scott vil slå seg til ro

Utlånte Scott Carson hevder at han vil slå seg til ro som spiller, og han blir i dag sitert på at han gjerne gjør det i Aston Villa.

Den utlånte keeperen Scott Carson, kunne i dag fortelle til Skys nettsider at han gjerne blir værende i Aston Villa, dersom det skulle vise seg å være en mulighet. Videre hevder mannen, som blant annet har voktet buret i en Champions League-kvartfinale for Liverpool, at det finnes avtaler om en mulig overgang for ham:

- Jeg tror noe har blitt avtalt, hvor det sies at hvis alle er fornøyde, kan en permanent overgang bli gjort. Det er selvsagt opp til sjefen å vurdere, men det er noe jeg ville ha ønsket velkommen. Jeg vil etablere meg som et førstevalg, og jeg vil foretrekke å gjøre det her.

Carson kunne videre berette at det tar på å til stadighet flytte rundt som utlånsspiller for å få spilletid, og at han derfor gjerne vil bli i en klubb over lengre tid.

- Jeg har blitt utlånt de to siste sesongene, og det er ikke lett om man hele tiden flytter opp og ned landet. Dette ville ha vært fint å bli værende i en klubb, hvor jeg liker meg, og hvor fansen liker meg. Her i Villa har jeg funnet meg godt til rette. Alle har ønsket meg velkommen, og det har hjulpet meg mye. Hva jeg nå ønsker er å slå meg til ro et sted over de neste fem til ti år. Jeg vil spille så mange kamper som mulig.