Sentrale Gerrard

Rafa Benitez sier at Steven Gerrard vil spille oftere sentralt kommende sesong. Scouseren var banens beste i en irritabel kamp hvor Benitez klandret dommeren.

Liverpools spillere pådro seg seks gule kort i 2.omgang mot Feyenoord, og Steven Gerrard kunne fort fått det røde da han sendte en albue i ansiktet til en av nederlenderne etter at gjestene hadde sett seg lei på alt skuespillet og tjuvtriksene. Gerrard kom bokstavelig talt i sentrum i en kamp hvor han var banens beste og scoret Liverpools utligning. Rafa Benitez sa seg rimelig fornøyd med generalprøven, og klandret dommeren for at det ble temperamentsfullt ute på banen i sluttminuttene. Han kunne også fortelle at Stevie G kan forvente å spille mer sentralt i den kommende månedene enn hva tilfellet har vært tidligere.

- Ja, han vil spille mer kamper i midten, bekreftet nemlig manageren etter kampslutt i Rotterdam. - Han liker å spille der og jeg tror han vil spille flere kamper der denne sesongen.

- Lag gjorde en grei kamp. Vi hadde noen sjanser, og selv om vi skulle ha scoret flere mål var spillet ok. Vi er nå klar for sesongstart. Vi har konkurranse på alle plasser og vi må nå se på den kommende ukes trening før vi tar ut et lag.

- Vi har selvtillit, vi er godt forberedt, vi har en bedre tropp og forhåpentligvis vil vi starte med en seier til helgen.

- Jeg tror dommeren er den som må svare på hvorfor det utartet, sa Rafa på spørsmål om krangelen mot slutten av kampen. ? Han var en lokal dommer, og da kan det bli slik.

Benitez avslørte etter kampen at Harry Kewell ble tatt av banen for sikkerhets skyld, etter at Liverpools nr.7 hadde fått kjenning av en skade.