Spillerne vil ha Real Madrid

Liverpools spanske spillere kommer med sine ønsker før dagens trekning i Nyon, men Xabi Alonso sier at på Merseyside er stemningen at man gjerne møter Real Madrid.

I dag kl 12.00 foretas trekningen for 1/8 finalene i Champions League. Liverpool kan møte Barcelona, Real Madrid, Sevilla, Inter eller Milan. Real Madrid og Milan har man aldri tidligere spilt mot på Anfield, bare i finaler.

Tre av Liverpools spanske spillere har uttalt seg til avisen AS om hvem man helst ønsker i neste runde av Mesterligaen.

Xabi Alonso: "Her foretrekker man Real Madrid. Det er ingen tvil om at det ville bli store kamper, men de andre mulige motstanderne er også sterke. De fleste av spillerne vil gjerne ha Real, men for meg personlig spiller det ingen rolle."

Pepe Reina: "Jeg ønsker ikke å trekke Barca eller Inter. Å møte Real Madrid ville være noe spesielt. De største rivalene til engelske klubber i denne turneringen er gjerne spanske eller italienske og det vil uansett bli en stor 1/8 finale. Jeg vil gjerne møte et spansk lag, men helst ikke Barcelona da de nok har flest kvalitetsspillere."

Fernando Torres: "Jeg vet at alle mine venner i Atletico Madrid gjerne ser at vi møter Real, og at Liverpool kan slå dem ut av turneringen. Hvis vi skal bli mestere i Europa må vi uansett være i stand til å slå hvem det skulle være. Det er min innstilling."