To spillerkjøp i januar?

Liverpool Daily Post tror at Rafael Benitez vil hente inn en eller to nye spillere i januar. Sven Göran Eriksson fornøyd med uavgjort mot de røde.

Liverpool Daily Post skriver i kveld at Rafael Benitez sikter seg inn mot å styrke spillerstallen med to mann i løpet av januarvinduet.

- Vi ønsker ikke å snakke om penger. Vi har noen spillere i tankene. Vi har noen transfermål, og vil prøve å hente de spillerne vi trenger, svarer Liverpool-manageren på direkte spørsmål om han kommer til å handle under transfervinduet i januar.

- Kanskje en, kanskje to, men dersom alle spillerne er skadefrie har du kanskje ikke behov for å handle. Vi jobber uansett hardt på transfermarkedet, og er veldig nær å få noen underskrifter, legger han til.

- Men inntil noen skriver under for oss må vi jobbe med de spillerne vi har, men vi tror vi kan få de riktige spillerne til den riktige prisen, og det ville være bra for oss.

Benitez kommer også med ytterligere noen kommentarer til dagens kamp.

- Det var en god kamp, og et godt forsøk fra vår side. Laget spillet virkelig bra og skapte sjanser, men vi klarte ikke å score i dag. Vi visste at City spiller virkelig bra på hjemmebane, men vi hadde våre sjanser og kunne ha vunnet. De siste 15 minuttene kjørte vi over dem, så jeg synes vi hadde fortjent seieren.

Eriksson fornøyd med uavgjort
City-manager Sven Göran Eriksson sa seg fornøyd med det ene poenget etter å ha sett sitt lag, og i særdeleshet midtstopper Richard Dunne, stoppe Liverpools angripere. De lyseblå er dermed fortsatt ubeseiret hjemme på City of Manchester Stadium, og ett poeng bak Liverpool på tabellen.

- Jeg synes vi forsvarte oss bra. Det var en god kamp, uten så alt for mange sjanser til noen av lagene. Vi ble trøtte mot slutten. Jeg tror det hadde stor betydning at Liverpool hadde hatt en dag ekstra å ta seg inn igjen på etter forrige kamp, uttalte svensken til Sky Sports.

- Jeg er fornøyd. Det ene poenget er bra. Vi holdt nullen mot et godt lag som Liverpool. Vi slet mot slutten, men gjorde det meget bra kampen sett under ett.

Eriksson benektet også at han gikk for uavgjort gjennom måten han hadde satt opp laget på.

- Vi prøver alltid å vinne, sa han og forklarte at Rolando Bianchi startet på benken fordi han gikk for fart på topp.

- Vi håpet å ta dem på farten til Stephen Ireland, Darius Vassell og Martin Petrov. Vi klarte ikke det, men var veldig nær ved å bryte igjennom flere ganger. Det var planen, men vi forsvarte oss veldig bra, noe som var fint å se.

Eriksson fikk også spørsmål om han var skuffet over at Liverpool-keeper Jose Reina nesten ikke ble satt på noen prøver i det hele tatt.

- Selvsagt forsøker vi alltid å sette motstanderens keeper på prøver, men vi er ikke skuffet. Når vi spiller som vi gjorde i dag, og det andre laget er Liverpool, kan du ikke være skuffet. Vi er ikke 100% fornøyd fordi vi ønsket å vinne kampen, men spillerne gjorde det uansett bra.