Torres: - Engelsk fotball passer meg

Fernando Torres sier at tøffe midtstoppere i Premier League ikke vil greie å få ham ut av fatning, og at han tvert i mot trives med den fotballen som spilles på øyriket.

Til tross for et skadeopphold står Fernando Torres allerede bokført med åtte scoringer for Liverpool, noe som gjør ham til toppscorer på Anfield. Rekordkjøpet med nr.9 har så langt innfridd de høye forventningene som ble stil til ham, og han har tatt overgangen fra spansk til engelsk fotball på strak arm. Selv bedyrer han at han trives med det mer intense spillet i Premier League.

- Når en spiller kommer til en ny liga, med et rykte hengende over seg, da ønsker motstanderen å vise seg fram overfor ham, forklarer Torres til LFC magazine.

- Chelsea er en av våre største rivaler og i Spania kjente vi til de fantastiske kampene som var blitt spilt med dem de siste årene. Jeg følte derfor at de testet meg, og utfordret meg, hvor å se hvordan jeg ville reagere på spesielle ting.

- Det var på samme måten da jeg var en ung spiller som slo igjennom i Atletico. Jeg fikk den samme mottakelsen der.

- Du må da håndtere det på den rette måten. Jeg bare fortsatte som om ingen ting var skjedd, og viste at jeg ikke kunne bli provosert. Hvis jeg hadde oppført meg på en annet måte når de prøvde å få meg ut av fatning, da ville hver eneste forsvarer i ligaen ha sett det og alle ville ha prøvd seg. Det ville også ha betydd at jeg sviktet mine lagkamerater, og det ønsker jeg ikke å gjøre.

- Jeg vil gi dem det svaret jeg alltid ønsker å gi, nemlig bare å fortsette å spille for laget og å score mål.

- Jeg tror jeg virkelig kommer til å trives med fotballen i England. Det er hva jeg vil kalle ærlig fotball.

- I Spania er det veldig mye stopp og start. Hvis noen blir felt, legger spilleren seg ned og kampen blir stoppet med et frispark. Her i landet vil spilleren prøve å holde seg på beina og dommere vil tillate litt mer slik at det kan bli mer flyt i spillet.

- Jeg liker det. Det er annerledes enn hva jeg er vant til fra Spania, men jeg trives med det. Det passer måten som jeg spiller på.