Torres skryter av treningsprogram

Fernando Torres avslører i dag en av Rafael Benitez sine hemmeligheter. Alle spillerne i Liverpool benytter individuelle treningsprogram. To baklengs for Mihaylov i U21-landskamp.

På sin egen offisielle nettside avslører Fernando Torres nå hvordan et personlig treningsprogram designet av Rafael Benitez har hjulpet ham til å finne seg raskt til rette i Premier League. Spissen er meget godt fornøyd med sine første kamper for Liverpool, og takker nå staben på Melwood for at det har gått så bra.

- Hver enkelt spiller har fått et personlig treningsprogram, alt etter posisjon på banen. Dette programmet tar også hensyn til styrkene og svakhetene til vår neste motstander. Vi trener spesifikt på trekk vi kan benytte i den neste kampen, avslører Torres.

- Du ser raskt forbedringer etter å ha terpet spesielle trekk 15-20 ganger, legger han til.

- I Atletico var jeg mer involvert i midtbanespillet, og måtte ofte falle tilbake på midtbanen for å få ballen. I Liverpool tar midtbanespillerne det fulle og hele ansvar for det som skjer der. Hver spiller har en klart definert rolle her. Kanskje er dette en av grunnene til at engelsk fotball ser ut til å passe meg bra. Vi spiller mye mer direkte fotball i Liverpool enn jeg var vant med fra Madrid, tempoet er høyt og det blir mange kontringsangrep. Jeg får ekstra støtte av folk som kommer på løp fra midtbanen.

- Jeg føler meg på mange måter frigjort, og trives like godt i Liverpool som da jeg først kom til Atletico. Jeg forventet ikke å få så mye god hjelp med å finne meg til rette. Alt fungerer fint, selv om jeg fortsatt har et stykke igjen å gå før jeg er helt akklimatisert. Vi leter fortsatt etter hus og bil, men scoringene og seierene gjør alt lettere, avslutter Torres.

Tap for Mihaylov
Liverpools utlånte keeper Nikolay Mihaylov voktet buret for Bulgaria U21 da de tapte 2-0 for England i en kvalifiseringskamp til U21-EM i Sofia i går. Tom Huddlestone og Mark Noble gjorde målene for engelskmennene. Mihail Alexandrov, som måtte skyte en hvit pil etter kontrakt med Liverpool i sommer på grunn av manglende arbeidstillatelse, var blant Bulgarias reserver som ble sittende på benken hele kampen. Liverpool hadde ingen spillere i Englands tropp.