Torres - verdensklasse

Jamie Carragher mener at Fernando Torres er en spiss fra den øverste hyllen, mens angriperen selv mener at Rafael Benitez er noe mer enn bare en manager.

- Torres er en spiss i verdensklasse. Når vi snakker om å score mål er det trolig ingen som er bedre for øyeblikket.

Jamie Carragher ser ingen grunn til å spare på konfekten etter at spanjolen stod bak to nye mål da Liverpool i går banket Porto med 4-1. Carra er uten tvil glad for at 23-åringen er på hans lag.

- Heldigvis behøver jeg bare å markere ham på trening, siden han er i stand til å gi alle problemer med sin rå fart. Det dreier seg imidlertid ikke bare om scoringer og hurtighet, men også hans innstilling.

- Han jobber hardt i hver kamp og trår til i duellene. Selv om han ikke scorer gjør han det virkelig vanskelig for forsvarere, og det er akkurat hva du ønsker fra en angriper.

- Det var en lettelse da han fikk sin andre scoring, siden alt kan skje på stillingen 1-1 og hvis de hadde fått et mål til hadde vi vært i trøbbel. Men et nytt ledermål fra Fernando viste hvilken toppspiller han er.

Spilleren selv ønsker å berømme manager Benitez og ikke minst fansen på Anfield.

- Atmosfæren var utrolig, sier Torres til Liverpool Echo.

- Fansen støtter deg virkelig og det er en gave for oss alle. Det er stort å få være med på en slik kveld, og ikke minst for Benitez siden vi har lagt merke til hvilken støtte han har blant supporterne.

- Jeg tror Benitez er mer enn bare en manager. Han er en av de store i klubbens historie og folk både føler det slik og viser det. Jeg er virkelig imponert hvor høyt han er elsket blant folk.

- Jeg kan også føle støtten som blir gitt til laget, og for hver dag som har gått har jeg blitt en del av dette og det er slikt som også gir seg utslag ute på banen.

- Vi visste at vi måtte vinne og det var vanskelig å finne åpninger etter at de utlignet. Etter at det var blitt gjort noen bytter fikk vi imidlertid hull på byllen og vi kunne score tre mål til. Det er slik Liverpool er, når vi får det til å løsne har vi stor angrepskraft.