Torres vil bli et idol på Anfield

Fernando Torres er storfornøyd med sine første måneder i Liverpool, og svarer kritikerne med mål. Craig Fagan erklærte seg ikke skyldig for voldelig oppførsel.

Fernando Torres har spilt i alle Liverpools ligakamper denne sesongen, og har sett meget skarp ut. På sine fire første kamper er spanjolen Liverpools toppscorer med tre nettkjenninger. Kun Nicolas Anelka har scoret flere i Premier League denne sesongen.

- Da jeg forlot Atletico Madrid, drømte jeg om dager som den mot Derby. Det var magisk på lørdag, og selv om det er tidlig tror jeg vi kan fortsette å spille slik som dette, sier Torres til Liverpoolfc.tv.

- Alt styret og arbeidet med overgangen i sommer blir verdt det med kamper som denne, og jeg er takknemlig ovenfor Liverpool og mine lagkamerater. Målet mitt er å bli et idol i Liverpool, og dersom jeg fortsetter å score mål vil det forhåpentligvis hjelpe meg med å bli en favoritt blant fansen.

- Jeg vet at mange er kritiske til meg på grunn av den store overgangssummen, men mitt svar vil alltid være å putte ballen i mål. Det er det viktigste, spesielt for meg som er angriper.

- Jeg ønsker ikke å sette et mål om kor mange mål jeg skal score, men dersom jeg klarer å unngå skader og beholder formen tror jeg at jeg skal klare å score minst 15 mål. Det vil være et bra antall mål for meg i min første sesong i Premier League.

Fagan erklærte seg ikke skyldig
Derby-spissen Craig Fagan, som lørdag stemplet Arbeloa med hensikt etter at ballen var ute av spill, erklærte seg i dag ikke skyldig på siktelsen fra FA om voldelig oppførsel.

På torsdag blir det avgjort om Fagan må sone tre kamper karantene etter den stygge episoden - noe som virker sannsynlig ettersom dommer Wiley bekreftet at han ville gitt den tidligere Hull-spilleren det røde kortet dersom han hadde fått det med seg.