Treningsleir i Spania før finalen

Liverpool drar på 5 dagers treningsleir til Spania etter Charlton-kampen. En kamp Sissoko ikke spiller pga kneskade, mens Reina er tvilsom. Gerrard og Carra signerer før uken er omme?

Liverpool reiser til Spania på en 5-dagers treningsleir for å forberede seg til Champions League-finalen. Det opplyser Liverpool Echo i ettermiddag. Rafael Benitez har tydeligvis ikke tatt skrekken etter treningsleiren i Portugal før kampen i Barcelona!

Manageren ønsker at spillerne skal akklimatisere seg til temperaturene som vil møte de røde i Hellas om to uker.

- Alle detaljene er ikke spikret ennå, men vi vil reise bort i fem dager etter Charlton-kampen, for å forberede oss til finalen, bekrefter Rafa til Echo.

- Når vi gjorde dette før kampen i Barcelona hadde det en positiv effekt på spillerne, selv om folk snakket om utenomsportslige ting etterpå. Det mest positive er at vi kan jobbe sammen i et klima og under forhold som vil ligne på de vi vil spille under i finalen.

- Jeg vet at folk vil ta opp igjen det som skjedde i Portugal når vi nå reiser på en ny treningsleir, men for oss er det ikke tema. Vi tenker bare på å gjøre de rette tingene for spillerne frem mot finalen.

Gerrard og Carragher enda nærmere ny kontrakt
Liverpool Echo skriver ellers at Steven Gerrard og Jamie Carragher nå er enda nærmere nye langtidskontrakter med klubben. Forhandlingene skal ha fortsatt i går, og Echo holder det som svært sannsynlig at duoen vil skrive under i løpet av de nærmeste 72 timene. Lokalavisen hevder at bare formaliteter gjenstår før scouserne skriver under.

- Jeg håper dette kan bli gjort denne uken. Vi snakker sammen, og jeg er sikker på at det blir snart, sier Benitez om den saken.

Reina og Sissoko usikre
I motsetning til Liverpool Daily Post skriver Chris Bascombe i Echo at både Jose Reina og Mohamed Sissoko er tvilsomme til kampen mot Charlton på grunn av skadene de pådro seg på Craven Cottage i forrige kamp. Bascombe beretter at Reina ikke har trent på grunn av skulderskaden han pådro seg, mens Sissoko definitivt ikke spiller grunnet sin kneskade.

Den gode nyheten Echo kommer med er imidlertid at afrikaneren skulle bli klar til Champions League-finalen.