Uavgjort for reservene

17-årige Martin Hansen reddet straffespark da Liverpools reservelag spilte 0-0 mot Peterborough. Tap for Astrit Ajdarevic.

Målløst for ungguttene
Over 9.000 tilskuere hadde møtt opp til Peterborough v Liverpool XI, hvor inntektene gikk til hjemmelagets veterankeeper Mark Tyler. Dermed var det kanskje også passende at det var keeperne som stod i sentrum i en kamp som endte 0-0.

Ifølge www.liverpoolfc.tv reddet Tyler godt to ganger fra Besian Idrizaj tidlig i kampen. Østerrikeren som scoret hattrick mot Wrexham nylig. Liverpool kunne imidlertid takke Martin Hansen for at man hadde uavgjort til pause, da den unge dansken reddet straffe like før hvilen etter at Miki Roque hadde handset.

Hansen gjorde også en kvalifisert redning da hjemmelaget, hvis manager Darren Ferguson er sønnen til Alex, begynte å overta spillet i 2.omgang. Hyggelig for Martin som nylig gjorde et par blemmer da han fikk prøve seg med førstelagstroppen mot Crewe.

Verdt å merke seg er det at Anthony Le Tallec spilte 90 minutter, i liket med Lee Peltier og James Smith. Alle spillere som man forventet enten ville forlate Liverpool eller gå på lån innen sesongen starter.

Liverpool: Hansen, Peltier, Smith, Roque, Huth, Spearing, Flynn (Crowther 66), Le Tallec, Lindfield (Nemeth 46), Idrizaj (Brouwer 73), Putterill (Simon 59). Reserver: Oldfield, Kelly.

Blandet kost for Sverige U17
Astrit Ajdarevic spilte hele kampen da Sverige tapte 2-3 mot Slovakia i turneringen i Halland. Tapet etterfulgte seier mot Norge og uavgjort mot turneringsvinner Tyrkia.

Landslagtrener Roland Larsson mente imidlertid at spillet totalt sett hadde vært bra, men at man hadde en dag mot Slovakia hvor ballen gikk stolpe ut.