Vi kommer tilbake, sier Carra

Jamie Carragher skuffet over tapet. Nå ser han framover. Jermaine Pennant mener det var mye positivt med Milan-kampen. Xabi Alonso mener tidspunktet for 1-0 var avgjørende for Milan-seieren.

- Tapet vil gjøre oss sterkere
Jamie Carragher er preget av nederlaget i Champions League-finalen mot Milan, men ikke verre enn at han dagen etter det forsmedelige tapet kan love at Liverpool skal komme sterkere tilbake neste sesong.

- Det var ikke mye som skilte oss fra å slå Milan. Tapet var bittert, men nå må vi se framover. Vi skal være en sterk utfordrer til flere titler neste sesong. Forhåpentligvis vil dette tapet gjøre oss sterkere og viljen til å vinne blir forsterket, sier Carragher.

Forsvarsklippen nøler ikke med å gratulere AC Milan med Champions League-tittelen.

- De fortjener skryt. De har et meget godt lag. Vi kunne feire for to år siden, så vi har mye respekt for Milan. Vi får ta det derfra og se framover mot nye utfordringer.

Carra innrømmer at han ved det første målet til Milan, der italienerne fikk frispark, burde ha klarert ballen bedre enn han gjorde.

- Dette førte til at Xabi Alonso ble satt under press for å få sparket ballen ut fra vår 16-meter. På dette nivået er det de små detaljene som teller. Steven hadde en bra mulighet til å score, men dessverre maktet vi ikke dette. Milan hadde ikke særlig med sjanser og jeg synes vi var bra med i andre omgang, men dette vil ingen huske. Dette er Milans store kveld.

Carra er fornøyd med måten Liverpool nøytraliserte Kaka på.

- Javier Mascherano spilte godt mot ham. Kaka gjorde forarbeidet på deres andre mål, men han greier alltid å skape store problemer for motstanderne. Han er den beste spilleren i verden.

Hvem Carragher utropte til banens beste? Gjett...

- Fansen vår var sannsynligvis best på banen igjen. Jeg gir dem full kreditt. Vi er svært skuffet over at vi ikke greide å bringe trofeet hjem for dem.

Pennant tror tapet bringer noe godt med seg
Jermaine Pennant tror at Milan-tapet kan bringe selvtillit inn i Liverpool-laget. Også vingen er skuffet over tapet. Selv fikk han mye skryt for en meget god kamp, men dette døyver ikke smerten over tapet for Liverpools nummer 16.

- Jeg er fornøyd med egen innsats og manageren var fornøyd. Men det handler om laget, så dette er et svært skuffende tap. Hadde vi satt en av de store sjansene i første omgang, så kunne kampen sett annerledes ut. Både jeg og flere med hadde noen store scoringsmuligheter. Stevie G hadde en stor sjanse i andre omgang, men dette var rett og slett ikke dagen for oss. Flaksen var ikke på vår side i denne kampen. Tidspunktet for 1-0-scoringen var utrolig gunstig for dem, og svært dårlig for oss.

Nå bretter Pennant opp ermene for en ny sesong.

- Å spille to Champions League-finaler på tre sesonger er bra og et mål om hvor gode vi er. Men neste sesong ønsker vi å gjøre det bedre i ligaen og kommer nærmere Manchester United og Chelsea og utfordre dem om ligatittelen, sier Pennant.

Mener tidspunktet for 1-0 ble avgjørende
Xabi Alonso, som var en av Liverpools beste i kampen i Aten onsdag, mener tidspunktet for Milans ledermål ble avgjørende for italienernes seier.

- Lykken smilte ikke akkurat til oss. Etter at vi hadde presset store deler av første omgang og hatt noen store sjanser, var det tøft å gå til pause med 0-1. Scoringen ble avgjørende. Forskjellen mellom de to lagene ble dette målet rett før pause, sier Alonso.

Nå mener den spanske midtbaneeleganten at vi må gratulere Milan med seieren og se framover.

- Å tape en finale er tungt. Vi gikk seirende ut av kampen mot Milan i 2005. Da feiret vi. Alt vi kan gjøre er å gratulere Milan og ta fatt på framtiden, sier Alonso.

Han finner også grunn til å skryte av Liverpools supportere.

- Atter en gang var de fantastiske og gjorde det de kunne for å oppildne oss. De står alltid bak oss og det er det at vi ikke kunne tatt med oss pokalen hjem som gjør dette enda mer skuffende. Nå må vi utvikle oss og forberede oss til en ny sesong, slik at vi kan være seriøse utfordrere til Premier League-tittelen. Det er på tide å ta dette skrittet nå. Blir vi jevnere på et høyere nivå, så kan det gå, sier Alonso.