Zenden vinner kampen mot klokka

Sky Sports News melder at Boudewijn Zenden trente som normalt i kveld, og ser ut til å kunne rekke finalen. Sky Sports tror Gerrard spiller hengende spiss bak Kuyt. Pennants drøm går i oppfyllelse. Riise vil vinne igjen.

Kun en snau time etter at Rafael Benítez meldte at Boudewijn Zenden fortsatt var usikker, tikker det nå inn nyheter om de motsatte. Sky Sports' nettsted meldte at det fortsatt hersket usikkerhet omkring Zenden og Sissokos deltakelse i Champions League-finalen, men nå skal altså førstnevnte være klar, noe The Guardians nettsteder også melder.

Sky News' mann på Olympiastadion i Aten bekreftet at Boudewijn Zenden fullførte en normal treningsøkt sammen med resten av lagkameratene tirsdag kveld. Dermed ser det ut til at nederlenderen vinner kampen mot klokken, men det hersker fortsatt usikkerhet om han faktisk kommer til å starte. The Guardian siterer også Rafael Benítez på at han anser Zenden som tilgjengelig til morgensdagens kamp.

Tidligere i ettermiddag mente Rafael Benítez at Harry Kewell var klar for å starte i Aten, og nå spørs det om Zendens skade har leget seg nok til at han foretrekkes fremfor vingjuvelen. Det har kommet frem at Zenden var tiltenkt en rolle fra start dersom han ikke hadde pådratt seg ubeleilige skaden i La Manga, men at Zenden nå trener normalt ses på som et positivt tegn.

Rafael Benítez har tidligere antydet at Harry Kewell fortrinnsvis var tiltenkt en rolle som en joker i form av innbytter rundt en halvtime før slutt. Siden den gang skadet Zenden seg, og Kewell har blitt vurdert som spilleklar. Nå spørs det altså hvem av de to skadeforfulgte venstrevingene som vurderes som mest spilleklare rett før finalen som nå er kun et døgn unna!

Videre mener Sky Sports å vite at Gerrard kommer til å spille en rolle som hengende spiss bak Dirk Kuyt. Pennant vil da altså gjøre krav på høyrekanten, og med Sissoko usikker, er det ventet at Mascherano og Alonso danner duo sentralt på midtbanen. Venstrekanten hersker det fortsatt tvil om, alt ettersom hvor godt Zenden er restituert etter ankelskaden. De fem bakerste menn vil bli de faste.

Pennants drøm går i oppfyllelse
Jermaine Pennant gleder seg, som alle andre spillere, til finalen, og høyrevingen er fast bestemt på å gjøre en god figur om Benítez måtte finne på å benytte ham fra start.

- Enhver spille ville elsket å spille i en Champions League-finale. Ikke mange spillere får denne mulighet, så det er helt briljant. Å komme hit i min første sesong er en stor prestasjon for klubben og for meg rent personlig.

- Det er en stor ære å være involvert i dette, og det er noe man drømmer om. Liverpool har vist at de tror på meg og støtter meg, og forhåpentligvis kan jeg betale tilbake i form av godt spill om jeg starter i morgen. Å være i en så stor klubb som dette gir meg sjansen til å spille meget bra, avslutter Pennant.

Riise vil vinne igjen
En spiller som har løftet Champions League-trofeet før, John Arne Riise, er meget sulten på å kunne gjenta bedriften fra 2005.

- For to år siden visste vi ikke hva vi gikk mot eller hva vi kunne forvente. Nå gjør i det, og det er en stor fordel. Troppen er sterkere og vi har tilegnet oss mer erfaring. Forhåpentligvis kan vi bringe erfaringen fra finalen i 2005 med oss inn i denne finalen.

- I en klubb som Liverpool er enhver kamp en stor kamp. Alle ønsker slå deg, men vi har alltid troen på oss selv og vi har troen på at vi kan gå seirende ut av denne duellen, beretter nordmannen.