- £5M høres mye ut

John Arne Riise tenker på hvem som skal bli hans arbeidsgiver neste sesong. Det spekuleres i en eventuell overgangssum på £5M, noe 27-åringen synes høres mye ut.

John Arne Riise har blitt linket til overgang til Newcastle, Juventus, Aston Villa og Roma. Lucanio Spalletti, Romas manager, har uttalt at Riise kan gi Roma en ny dimensjon. Nordmannen har kvalitetene Serie A-laget er ute etter.
- Det var hyggelig sagt av treneren, men dette er bare noe jeg har fra media, forteller Riise til VG.

Det spekuleres i en eventuell overgangssum på £5M, noe John Arne Riise synes høres mye ut.
- Jeg har bare ett år igjen av kontrakten. Da blir prisen litt lavere enn om jeg hadde to år igjen. £5M høres litt høyt ut. Men akkurat det ofrer jeg ikke en tanke.

Men slik situasjonen er nå, møter han på jobb i Liverpool om 23 dager.
- 7. juli starter treningen i Liverpool, og da skal jeg tilbake for å jobbe og krige der. I øyeblikket er det 50-50 på at jeg kommer til å skifte arbeidsgiver.

Riise utelukker ikke at ting kan skje før preseason-treningen tar til. Venstrebacken stiller imidlertid noen krav til ny klubb.
- Jeg er avhengig av å få spille. Jeg er avhengig av tillit. Jeg er avhengig av å være i et lag hvor jeg kan bli bedre, for jeg vet jeg kan bli bedre.

Chris Bascombe, tidligere journalist i Liverpool Echo, skriver i dagens utgave av News of the World at John Arne Riise faktisk er enig med Roma om de personlige betingelsene, men at italienerne kun har tilbudt Liverpool £3M i overgangssum. Liverpool skal kreve £5M.

Flere tabloidaviser nevner at James Milner har bedt Newcastle om ikke å stå i veien for en "drømmeovergang" til Liverpool på £7M. Danny Guthrie kan bli sendt motsatt vei som en del av handelen.

The Sunday Mirror tror Portsmouth vil komme med et bud på £8M for Peter Crouch i løpet av 48 timer.