- Chelsea-seieren kun starten

Mascherano mener det er for tidlig å snakke om ligagull. Liverpool må fortsette i samme spor som mot Chelsea. Scolari frustrert over Liverpools taktikk. Tap, men avansement for Gulácsi.

Liverpool inntok tabelltoppen i Premier League, tre poeng foran Chelsea, etter gårsdagens 1-0-seier mot Chelsea. Javier Mascherano mener Liverpool må fortsette på samme måte i de kommende kampene, men at det er for tidlig å snakke om ligagull.
- Vi er svært glade fordi vi vet hvor vanskelig det er å vinne her, uttalte Mascherano til journalister på Stamford Bridge.

- Vi hadde flere sjanser til å score i andre omgang. Jeg synes vi viste i løpet av 90 minutter at vi fortjente å vinne.

- Vi vet også at vi har en ny kamp på onsdag. Vi må fortsette på samme nivå. Vi må spille som dette, og vi får se hva som skjer.

- Vi vet at det ikke er nok å slå Chelsea. Vi må holde det gående. Det var en stor dag for oss, men det er for tidlig å snakke om tittelen. Vi er i en god posisjon, og vi må se fremover til neste kamp mot Portsmouth. Vi må forsøke å vinne den.

Liverpool har beseiret både Manchester United og Chelsea denne sesongen, de to best plasserte lagene  i Premier League forrige sesong.
- Det er bra at vi har slått både Man Utd og Chelsea fordi de er veldig gode lag. Det er stort for supporterne og byens innbyggere. Det er flott for laget, og det viser at vi kan slå alle.

- Vi har forbedret laget vårt. Vi er sterkere nå, og vi jobber hardt for fremgang. Vi har et antall spillere som har vært sammen i to eller tre år. Forståelsen er mye bedre, og det viser vi på banen.

Scolari frustrert over Liverpools taktikk
Chelsea-manager Luiz Felipe Scolari gjorde noe så uvanlig som å be om unnskyldning til lagets supportere etter hans første tap i sjefsstolen på Stamford Bridge. Brasilianeren mente at Liverpool fortjente seieren, men uttrykte frustrasjon over de rødes defensive taktikk.
- Jeg må be om unnskylding til fansen, men i dag var vi ikke bedre enn Liverpool. Jeg så at spillerne mine forsøkte å gjøre sitt beste, og jeg ønsker ikke mer enn det. Spillerne er lei seg, noe som er normalt, men det er ikke verdens undergang. Vi har 29 kamper igjen.

- Vi forventet ikke et slikt resultat, men vi må forstå at Liverpool er et veldig godt lag. Vi spilte ikke som Chelsea vanligvis gjør. De hadde åtte spillere i forsvar, og det var ikke rom til å spille ballen, bare rom for innlegg. Vi vant ikke ett innlegg. Det er ikke slik fotball vi spiller. Vi må spille og berøre ballen ettersom vi ikke har store spisser.

Tap for Gulácsi
Péter Gulácsi voktet igjen buret for Ungarn U19. I den siste EM-kvalifiseringskampen ble det 0-1 mot Skottland. Ungarn havnet til slutt på 2.plass i gruppespillet, og avanserte dermed til vårens Eliterunde.