- Downing ikke til salgs

Gareth Southgate sier at klubber vil sløse bort sin tid hvis de tror de kan kjøpe Stewart Downing i dette transfervinduet. Nabil El Zhar 22 år i dag.

Ny mann på høyresiden?
Gareth Barry vil ikke forlate Aston Villa, i hvert fall ikke i dette transfervinduet, og nå sier Gareth Southgate hos Middlesbrough at de ikke har fått noen henvendelser på Stewart Downing og vil heller ikke ønske noen.

Liverpool har vært linket til 24-åringen på venstreflanken hos Middlesbrough, men hans manager hevder at Downing vil bli værende på Riverside.

- Jeg leser at klubber er interessert, men sanden i timeglasset er i ferd med å renne ut og det har ikke vært noen henvendelser, sier Southgate i dag.

- Klubber vet at vi ikke ønsker å selge, så jeg antar at det er årsaken til at de ikke har latt høre fra seg. Det sier seg selv at han vil være fristende for mange, men han er ikke tilgjengelig. Det hele er veldig enkelt.

Albert Riera synes å være på vei til Liverpool, i en overgang antatt til å koste Liverpool om lag £8M. Det vil gjøre at de røde har brukt nesten £20M netto i spillerkjøp denne sommeren, et beløp det ikke vil være urimelig å tro kan være det budsjettet som eierne Hicks og Gillett har gitt Rafa Benitez.

Det har vært antydet at Riera ikke vil bli det siste kjøpet før transfervinduet stenges natt til 2.september, men at Benitez da må selge spillere før han kan kjøpe. Med Barry uaktuell og Riera tilsynelatende valget som ny venstrekant, kan det være aktuelt at Rafa vil vurdere å hente inn en høyreback eller høyre midtbanespiller før deadline.

Jermaine Pennant, Andriy Voronin, Steve Finnan og Charles Itandje er de spillernes som synes mest aktuelle å selge.


Seiersfeiring for El Zhar?
Nabil El Zhar fyller 22 år i dag. Afrikaneren vil håpe og kunne feire med seier mot Standard Liege i kveld, og aller helst at han selv vil få muligheten til å bli involvert.