- Formen er på vei

EM krevde sitt, men nå peker formkurven oppover for Torres. Han er sulten på mer suksess etter EM. Håper å vinne PL eller CL, og vil gjerne senke Man Utd. O'Connor på prøve i Stockport.

Fernando Torres tror scoringstørken nå er over. Han hadde ikke scoret siden åpningskampen mot Sunderland før han nettet to mål i hver av de to seneste kampene. "El Niño" gikk altså seks kamper på rad uten scoring, og det er dobbelt så lenge som han har gått uten nettkjenning eter overgangen fra Atlético Madrid. Nå tror spissen at toppformen nærmer seg.
- Jeg håper at det var min dårligste rekke med kamper uten scoring for Liverpool. Jeg ønsker ikke å gå så lenge igjen.

- Jeg vet ikke eksakt hva som er min lengste periode uten nettkjenning, men det er definitivt lenger enn seks kamper. I Madrid var det noen ganger vanskelig for meg. I mitt første år havnet vi midt på tabellen, og det var vanskelig å score, så jeg gikk lenge uten å klare det. Her er det annerledes fordi det er en stor klubb. Vi er i toppen av tabellen og kjemper om trofeer, så seks kamper er mye.

Torres innrømmer at han fremdeles ikke er i toppform etter en kort pre-season grunnet deltagelse i EM.
- Jeg og de andre spillerne fra EM begynte pre-season senere enn de andre, og som et resultat er vi ikke i vår beste fysiske form.

- Forrige sesong var veldig lang for meg. Jeg spilte nesten 50 kamper for Liverpool. Deretter dro jeg direkte til EM. Det går bedre for hver dag, og snart vil jeg være 100 prosent igjen.

Mot Manchester United satt han på benken hele oppgjøret etter nettopp å ha kommet tilbake fra en hamstringskade. Dermed fikk han ikke muligheten til å tegne seg på scoringslista i den kampen.
- Hver spiller ønsker å score mot den største rivalen. Det betyr så mye for fansen, og jeg vet at det betyr enda mer for våre dersom jeg scorer mot Manchester United.

- Uheldigvis fikk jeg ikke muligheten denne sesongen. Jeg håper imidlertid at jeg får sjansen til å gjøre det på Old Trafford etter jul, eller kanskje i cupen, eller beste fall i Champions League-finalen.

- Det var litt uvanlig for meg å se på den seneste kampen mot United, men vi vant. Det viktigste fra den kampen var at vi kunne vinne uten meg eller Stevie. Det beviser at troppen er sterkere nå. Det handler ikke bare om to, tre eller fire spillere.

- Vi har et skikkelig lag, og vi beviste det ved å slå United. Vi vet at vi kan klare det mot ethvert lag.

Spissen fikk også æren av å score vinnermålet for Spania i EM i sommer. Nå håper han på fortsatt suksess på klubblaget.
- EM-seieren var min første store meritt. Nå vet jeg hvordan det føles å vinne noe slikt. Det gjør meg enda mer sulten på å vinne trofeer med Liverpool.

- Jeg kom hit av den grunn, og jeg håper denne sesongen vil bli bedre enn i fjor. Jeg tror vi kan vinne Premier League eller Champions League. Det ville være fantastisk om vi klarer det. Vi har begynt bra, så optimismen er der.

- Jeg tror de fire beste lagene i England også er best i Europa. Vi har en god mulighet til å gjøre det bra, men det vil ikke bli lett å komme høyere enn de tre andre (United, Arsenal og Chelsea).

- Jeg ville være glad om jeg scorer bare 20 mål dersom vi vinner Premier League eller Champions League.

O'Connor på prøve i Stockport
Shane O'Connor, som er inne i sitt siste år på akademiet, er for tiden på prøve i Stockport. I går spilte venstrebacken hele reservelagskampen da Stockport vant 1-0 borte mot Wrexham.