- Ingen skylder på Riise

Jamie Carragher mener at Liverpool-spillerne må ta kollektivt ansvar for selvmålet til John Arne Riise mot Chelsea i går. - Chelsea burde aldri ha fått slått det siste innlegget, sier han.

Jamie Carragher slår i dag fast overfor liverpoolfc.tv at han og hans lagkamerater må ta kollektivt ansvar for at Chelsea fikk en meget ufortjent utligning på overtid av overtiden i gårsdagens semifinale i Champions League på Anfield. Chelsea-spillerne jublet som om de skulle være klare for Moskva etter John Arne Riises selvmål i kampens siste angrep.

- Det var rett og slett uflaks. Vi har alle vært i tilsvarende situasjon som John Arne, hvor vi har gjort lignende ting. Det er ingen grunn til å legge skylden på John, slår visekapteinen fast.

- Det var et par ting som skjedde før selvmålet, hvor vi burde ha handlet annerledes. Vi burde ha hindret dem i å legge det innlegget. Dette er et lagspill, hvor vi alle står sammen, legger han til.

Liverpool har ikke klart å gjøre mål på Stamford Bridge under Rafael Benitez sin ledelse, men nå er det tvingende nødvendig å gjøre det dersom de røde skal realisere drømmen om å spille Champions League-finale i Moskva.

- Du blir selvsagt skuffet når du slipper inn mål så sent som vi gjorde. Men det gjenstår en meget viktig kamp, og dette er som om det skulle stå 1-1 ved pause. Vi må bare reise oss igjen.

- Vi må reorganisere oss. Chelsea er selvsagt i skyene. Det kunne man se etter kampen. Men dette er ikke over ennå. Det gjenstår fortsatt en kamp å spille.

- Det blir vanskelig å score der. Vi har slitt med det de siste årene, ettersom Chelsea er gode defensivt. Men klarer vi å få ett mål vil vi være ovenpå igjen. Vi må reise dit for å score mål, og i tillegg ha tid til å gjøre ett til. Klarer vi det, vil det bli tøft for dem.

- Scenarioet er nå helt annerledes enn i de andre kampene vi har spilt på Stamford Bridge. Reiser man dit for å spille en ligakamp, er ikke 0-0 noe dårlig resultat. Men nå må vi score. Dermed reiser vi dit med en annen mentalitet.

- Det spiller jo liten rolle nå, at vi var spillemessig overlegne i denne kampen. Chelsea fikk det bortemålet de kom for. Om det var fortjent eller ei, har ingen betydning. Det er fordel dem nå, og det gjør det vanskeligere for oss.