- Liverpool så ut som et mesterlag

Joe Kinnear berømmet Liverpool og Gerrard, på en dag hvor han mente mange forfall og forsvarsfeil ble kostbart. Stevie G syntes at man burde ha scoret flere mål.

Manageren til Newcastle, Joe Kinnear, hadde ingen problemer med å innrømme at hans lag hadde blitt utspilt av Liverpool, på en dag da urutinerte spillere og svakt forsvarsspill hadde bidratt til at det ble stygge sifre. Kinnear understreket at det ble kostbart når man møtte hva som så ut som et mesterlag. Steven Gerrard gjentok at det hadde vært en god rød dag, men at man kunne ha utvidet kuleramma enda mer til tross for fem bortemål.

- Vi hadde 6-7 nøkkelspillere ute og det ville alltid bli en vanskelig kamp for oss, forklarte Kinnear.

- Vi satte inn unggutter og ba dem gjøre en manns jobb mot laget som ser ut som om de vil vinne ligaen. Det hjalp heller ikke måten vi forsvarte oss på. Shay Given viste at han uten tvil er den beste keeperen i Premier League. Han hadde noen glimrende redninger.

- Når det er sagt må en ta av seg hatten for Liverpool. De var langt bedre enn oss i dag og Steven Gerrard var banens klart beste spiller.

- Det har ligget i luften en stund at vi var modne for et slikt resultat, mente Gerrard selv.

- Vi har spilte kamper hvor vi har skapt mange sjanser men uten å ta dem, slik vi gjorde i dag. Når det er sagt, det skuffende ved pause var at vi ikke hadde scoret flere. Vi kunne ha ledet med tre eller fire mål hvis vi ikke hadde møtt en keeper i verdensklasse.

- Det er det eneste som var skuffende, at vi ikke vant med enda større sifre. Det er hva vi ser på i Liverpool. Vi brauter ikke om seiersifre, men vi ser på det positive og det negative. Det var ikke mye negativt i dag, men vi kunne ha vunnet med flere mål.

- Hvis vi ønsker å holde oss på toppen og være med i kampen om tittelen må vi kunne håndtere det presset framover, men vi har store spillere her. Det er mange utfordringer som vil komme, men hvis vi spiller som i dag vil vi være med helt inn. Selvtilliten er her, men det er fortsatt mange hindre igjen å passere.