- Totalt frustrerende

En meget skuffet Gary Ablett mente at for mange av hans spillere fortsatt er i skyene etter fjorårets sesong, etter en svak forestilling og tap mot Blackburn. Usikkert med Nemeth.

Det var liksom kampen hvor reservene skulle vise at de hadde ristet av seg den dårlige formen i høst og komme med en beskjed om at de nå var klare for å klatre på tabellen for alvor. Isteden leverte de en meget svak kamp hvor det var langt mellom noe som kan kalles lyspunkter.

- Totalt frustrerende, var forsøket på en oppsummering som Gary Ablett ga til LFC TV etter kampslutt.

- Vi spilte ikke bra i det hele tatt, det var veldig, veldig skuffende.

- Dani Pacheco gjorde kanskje en av sine beste kamper denne sesongen, men det var ikke særlig mange som kan si det samme.

- Vi slet med dårlig pasningsspill og å deretter vinne ballen tilbake igjen. Det hjalp ikke at vi spilte på en hard og ujevn bane, men vi vet samtidig at laget kan langt bedre enn dette.

- Det er for mange spillere som fortsatt lever på forrige sesong. Vi må nå sørge for at de får beina tilbake på bakken igjen. Det virker nå som om vi har for mange spillere som ikke forstår hva det å spille for Liverpool FC dreier seg om.

Ablett bekreftet at Krisztian Nemeth hadde fått en vridning på sin ankel i sluttsekundene, men kunne ikke si noe mer hva det kan innebære for spissen.