- Tre poeng det viktigste

Rafa Benítez var etter kampen fornøyd med at laget hans tok tre poeng, og klarte å vinne i serien etter Champions League i midtuken. Southgate var fornøyd med innsatsen.

Det ble en spennende og dramatisk kamp på Anfield i ettermiddag, og heller få vil si at det var en velspilt fotballkamp. De røde har tradisjonelt slitt veldig i ligaen etter å ha spilt europacup i midtuken, og manager Rafa Benítez var godt fornøyd med tre poeng i dag.

- Jeg er fornøyd med kampen. Etter å ha spilt Champions League i uken, var det viktigste å vinne. Etter at vi scoret det tredje målet kunne vi ha scoret flere, men de satte press på oss fordi de har noen gode offensive spillere. Det viktigste for oss var å vinne, og det gjorde vi, sa Rafa til Liverpoolfc.tv etter kampen.

Fernando Torres var utvilsomt dagens mann på Anfield, og rekordkjøpet fra Atletico Madrid scoret alle Liverpools tre mål i ettermiddag. Rafa Benítez var naturlig nok fornøyd med at hans nye nummer 9 scoret tre nye ligamål.

- Det er ikke enkelt for en utenlandsk spiller i sin første sesong, men han har gjort det meget bra. Vi så på flere alterantiver i sommer, men valgte å gå for Torres på grunn at han er en ung og sulten spiller som passer bra inn i Premier League. Det er vanskelig å score mer enn 20 mål - men han har gjort det i sin første sesong. Vi var klar over at han var en eksplosiv spiller med stor hurtighet som gjør det tøft for sine forsvarere.

- Jeg hadde ikke satt noe mål for hvor mange mål han skulle score denne sesongen. Det viktigste for en spiss er å score mål, men de må også sette opp og gjøre rom for sine medspillere. Torres jobber godt, og alt er positivt for han nå, avsluttet Rafa.

Southgate fornøyd med innsatsen
Middlesbrough-manager Gareth Southgate var fornøyd med innsatsen til sine spillere i lørdagens ligakamp på Anfield, men var skuffet over å ikke ha fått med seg poeng hjem til Teeside.

- At vi er skuffet over å ikke få med oss poeng fra kampen viser litt av utviklingen vi har hatt. Vi presset et topplag på deres hjemmebane, og kom her i troen på at vi skulle få med oss noe. Det klarte vi nesten, sa Southgate til media etter kampen.