- Vi er der vi hører hjemme

Carragher er ikke overrasket over at Liverpool ligger i toppen. Laget har nok kvaliteter til å bli der. Sterkt å komme tilbake etter å ha ligget under. Adebayor mener Carra og Lucas burde vært utvist.

Liverpool har vunnet det engelske ligamesterskapet flest ganger. Jamie Carragher mener derfor det er naturlig at Liverpool hører hjemme i toppen av Premier League. Han tror spillerne vil gi alt for at ligatittelen havner på Anfield for 19. gang.
- Folk fortsetter å snakke om at vi ligger på toppen av tabellen, men det er ingen overraskelse for oss, sier Carragher til Liverpoolfc.tv.

- Vi er Liverpool Football Club, og vi er hvor vi bør være. Det har gått for lenge uten tittelen. Forhåpentligvis kan vi endre på det denne sesongen.

- Noen av våre yngre supportere har aldri sett oss vinne ligaen. Forrige gang det skjedde var jeg Everton-fan!

- Alle lagene tar poeng fra hverandre. Det er langt mer konkurransedyktig i år. Jeg tror det gjør det til en bedre liga.

- Det er en lang vei å gå, og vi får se hva som skjer. Det beste laget vinner ligaen. Forhåpentligvis vil det bli oss denne sesongen.

Carragher reflekterer også over 1-1-kampen mot Arsenal.
- Vi er litt skuffet over ikke å ha vunnet fordi Arsenal ble redusert til 10 spillere. For å være ærlig så de kanskje farligere ut med en mann mindre, mens vi så mindre farlige ut.

- I begynnelsen av andre omgang trodde jeg virkelig at vi skulle gå hen og vinne kampen, men noen ganger er det vanskeligere å spille mot 10 mann.

Liverpool kom igjen tilbake etter at motstanderen scoret først. Carragher mener at det er en god kvalitet å ha.
- De siste 15 månedene er vi trolig så vanskelige å slå som noe annet lag i ligaen. Vi spiller uavgjort noen kamper i øyeblikket, men vi er likevel på toppen av tabellen. Vi må begynne å snu de uavgjorte til seirer, men i øyeblikket er vi glade.
 
- Carragher og Lucas burde vært utvist
Arsenals Emmanuel Adebayor er meget bitter etter gårsdagens utvisning. Han mener seg urettferdig behandlet av dommer Howard Webb.
- Minst én av Liverpools spillere fortjente et rødt kort. En spiller som Carragher gjør alltid en forseelse. En spiller som Lucas på midtbanen pådro seg mange frispark. Jeg gjorde kanskje to forseelser og fikk to gule kort, noe som ikke er rettferdig, sier Adebayor ifølge Daily Mail.