- Vi må beseire Atlético

Dirk Kuyt mener Liverpool må lære av kampen i Madrid. Der slapp de røde inn et sent mål. Kuyt føler ikke presset, men ønsker avansement så fort som mulig. Det er viktig å vinne gruppen.

Liverpool kan sikre avansement fra gruppe C i Champions League med seier mot Atlético Madrid samtidig som Marseille beseirer PSV Eindhoven. Dirk Kuyt føler ikke at de røde er under noe større press etter sesongens første ligatap, borte mot Tottenham.
- Vi er alltid under press. Vi har en stor kamp hver tredje dag. Vi er vant til en slik situasjon. Men vi kommer ikke til å se oss tilbake. Vi har som mål å sikre avansement fra gruppen så fort som mulig.

- Chelsea, Manchester United og Arsena har alle tapt kamper denne sesongen, og det var vår første mot Tottenham.

- Vi har kvalitet i laget vårt. Vi vet hva vi er kapable til. Vi skal sørge for at vi slår Atlético. Vi skal ikke bekymre oss om hva som skjedde mot Spurs.

- Vi må være mer effektive. Vi må ta vare på sjansene. Da vil det ikke bli en gjentagelse av hva som skjedde mot Tottenham.

Liverpool spilte uavgjort 1-1 i Madrid for fjorten dager siden. Robbie Keane sendte Liverpool i føringen, men Simao utlignet syv minutter før slutt.
- Vi spilte veldig godt i første omgang i Madrid. Det var synd at vi ga bort et mål i de siste minuttene. Vi må lære av det. Vi må ikke slippe inn mål mot slutten når vi har dominert så lenge.

- Vi må beseire Atlético. Vi ønsker å kvalifisere oss fort for neste runde. Vi ønsker å vinne gruppen. Dette er en veldig viktig kamp.

- Vi ønsker alle å vise at det som skjedde mot Spurs er en engangsforeteelse.

- Jeg tror ikke vi har problemer med å drepe kamper. Ok, vi slapp inn to sene mål mot Spurs etter å ha ledet. Før det slapp vi inn et sent mål i Madrid, og klarte bare uavgjort.

- Vi har gjort det bra med å komme tilbake til seier etter å ha ligget under. Nå har vi sluppet inn et par sene mål. Vi tenker ikke så mye på det. Vi vet vi hadde sjanser til å vinne på lørdag.

- Vi vet vi besitter kvalitet, og vi spiller virkelig bra. Vi har tro på oss selv.

- Dersom vi vinner mot Atlético, vil det være et stort steg fremover. Det kan til og med føre til at vi går videre.

Gruppevinneren vil sannsynligivs få en enklere motstander i neste runde. Hver gruppevinner møter nemlig en gruppetoer i 1/8-finalen, som trekkes fredag 19. desember.