- Vi må vinne hjemmekampene

Lucas mener tre poeng mot Bolton 2.juledag vil være den perfekte julegaven til fansen. På tide med seier etter tre uavgjorte hjemmekamper på rad. Wiley og Halsey dømmer julekampene.

Liverpool har spilt uavgjort i de tre seneste hjemmekampene i Premier League. Lucas Leiva synes det er på tide at de røde begynner å vinne igjen på eget gress. Brasilianeren mener laget burde tatt tre poeng mot Arsenal.
- Vi hadde en mulighet til å vinne borte mot Arsenal, spesielt ettersom vi hadde en spiller mer enn dem det meste av 2.omgang. Så vi er skuffet over uavgjort, uttaler Lucas til liverpoolfc.tv.

- Vi prøvde å gjøre alt vi kunne for å få det andre målet, men uheldigvis så klarte vi ikke å ta tre poeng.

- Vi må nå fokusere på vår neste kamp og forsøke å ta tre poeng mot Bolton på Anfield. Vi har spilt uavgjort i tre kamper på rad hjemme. Det er viktig å vinne denne kampen. Vi må vinne våre hjemmekamper.

- Våre supportere står alltid bak oss. Vi ønsker å sende dem fornøyde hjem med en seier.

- Vi er på toppen av tabellen, og vi må holde det gående. Vi må ha troen og bare gjøre jobben vår. Alle i denne klubben ønsker å vinne ligaen. Vi skal forsøke å gjøre vårt beste for at det skal skje.

Lucas har spilt 17 kamper denne sesongen, åtte fra start og ni som innbytter. Han var glad for å få sjansen mot Arsenal i Javier Mascheranos sykdomsfravær.
- Jeg har hatt noen dårlige tider, spesielt da jeg spilte fra start på Anfield, mot Fulham, men du må bare holde hodet hevet og fortsette med å jobbe hardt, uttaler Lucas.

- Jeg skal forsøke å forbedre meg i hver kamp. Forhåpentligvis kan jeg vise kvalitet hver gang jeg spiller.

Wiley og Halsey dømmer julekampene
Alan Wiley er utnevnt til å dømme Liverpool-Bolton 2.juledag. Staffordshire-dommeren var i aksjon i en Liverpool-kamp så sent som 13.desember, mot Hull. I tillegg var han pipeblåser i 3-2-seieren mot Wigan og i ligaåpningen mot Sunderland denne sesongen. Mark Halsey fra Lancashire leder oppgjøret på St. James' Park 28.desember. Han har dømt Liverpool i én kamp tidligere denne sesongen, i det målløse oppgjøret mot Fulham. Wiley og Halsey er blant de snilleste dommerne i Premier League. Wiley har delt ut 33 gule og ett rødt kort på 12 kamper. Halsey deler ut færrest kort i den øverste divisjonen, 12 gule og ett rødt på 11 kamper. Det gir et snitt på 1,18 kort per kamp.