- Vi skal slåss om ligagullet

Steven Gerrard er lite begeistret for at sesongen endte uten et trofé, og han håper at Liverpool forsterker laget i sommer slik at de røde kan være med å kjempe om ligatittelen neste sesong.

Gerrard har tro på at Rafael Benítez kan føre Liverpool til ligaseier for første gang siden 1990. Kapteinen påpeker igjen at manageren må ha hjelp fra styret på overgangsmarkedet for å gjøre Liverpool sterkere.

Gerrard har akkurat sett Manchester United vinne Premier League for tiende gang. Dermed står de røde djevlene med totalt 17 ligamesterskap, kun ett bak Liverpools rekord.

Liverpool havnet 11 poeng bak United i ligaen, og det var andre sesongen på rad uten en pokal i trofeskapet.

- Andre lag kommer til å forsterke og bli bedre mannskap, så det er viktig at vi gjør det samme, sier Gerrard til Liverpoolfc.tv.

- Det er mye penger i ligaen - lagene og troppene vil bli forsterket i løpet av sommeren. Det er viktig at vi ikke havner etter. Vi ønsker å være der oppe blant de beste.

- For å gjøre det bra i ligaen og i Europa, må vi forsterke stallen. Det er det ingen tvil om. Jeg vet ikke særlig om Rafas transferplaner. Han kaller meg ikke inn og forteller meg navn.

- Men han forsikrer meg og de andre spillerne om at dersom noen som kan forsterke laget blir tilgjengelig, så vil han gå ut og kjøpe dem. Det er viktig at Rafa får riktig støtte fra de over ham.

- Jeg må selvsagt være forsiktig så jeg ikke sender forventingene i taket igjen, men jeg er desperat etter det (å være tittelutfordrere). Jeg har tro på dette laget og denne manageren, og jeg tror at vi kan klare det.

- Vi trenger hjelp og nye spillere, og manageren må ha hjelp fra styret til å få gjort disse kjøpene. Jeg forventer at vi skal være involvert neste sesong.

- Dette er en vanskelig liga å vinne. Vi forsterker hele tiden. Vi jobber hardt som et hvert annet lag. Men noen ganger må man innse at det er andre klubber som er vel så gode som oss. De forsterker og jobber hardt også. De ønsker det like mye som oss.

- Det har gått lenge for denne klubben (siden forrige ligatittel), så alle må gi de ekstra fem eller ti prosentene.

- Det er vanskelig å vite hvor mange spillere i verdensklasse vi trenger. Ser man på poengavstanden de siste årene, så har vi tatt innpå.

- Mot Arsenal og Chelsea har det vært jevnt. Vi gir dem hard kamp, og kampene blir avgjort på små detaljer.

- Hvis vi kan gjøre laget litt sterkere, ha et par flere valgmuligheter og matchvinnere og gjøre laget litt bedre defensivt, så kan vi klare det.

Gerrard er svært skuffet over at Liverpool ikke klarte å være med i tittelkampen lenger enn det de gjorde.
- Svake resultater mot lag vi burde ha beseiret ødela for oss. Se bare på Reading borte. Der tapte vi 1-3. Det var et par svake uavgjortresultater hjemme mot lag man må prestere perfekt mot og ta alle poengene.

- Man kan være involvert i tittelkampen og attpå til vinne uten å beseire de tre beste hjemme og borte. Man må ikke ta alle poengene mot dem så lenge man presterer perfekt mot de andre, men vi har ikke gjort det. Vi ga bort dumme poeng.

- Vi vet vi er i stand til å være stabile og slå alle. Vi begynte slik, og forventingene var høye. Vi trodde at vi skulle være nærmere denne sesongen, så nå må vi lære av feilene våre.

- Vi trodde at vi fremdeles skulle være involvert i tittelkampen da vi kom ut i mars eller april, men uheldigvis så var vi ikke det.

- Jeg er lykkelig her og jeg nyter fotballen. Selvsagt er jeg ikke fornøyd med at vi avsluttet sesongen uten å vinne et trofé. Jeg er en vinner og det er derfor jeg er involvert i spillet.

- Jeg liker å avslutte sesongen med et trofé eller en cupfinale å se tilbake på og se at jeg har oppnådd noe.

- Opplevelsene jeg har hatt med denne klubben i Istanbul, Cardiff eller lignende er det jeg ønsker igjen fordi jeg har nytt det så veldig.