- Viktig å slå Atletico sammenlagt

Kommer man best ut av de to kommende kampene mot Atletico Madrid vil det åpne opp for gruppeseier, noe Jamie Carragher ser på som et naturlig mål.

Det ligger an til at Liverpool og Atletico Madrid kommer til å kjempe om de to øverste plassene i gruppe D i Champions League, og nå som de samme lagene spiller mot hverandre i to kamper på rad i gruppespillet vil det se lyst ut for det laget som greier seg best i dobbeltmøtet. Veien kan da ligge åpen for en gruppeseier, som vil bety et møte med en av toerne fra de andre gruppene. Jamie Carragher tror det kan bli viktig, selv om han understreker at hovedmålet først og fremst er å komme seg videre.

- Det er viktig at vi får et godt resultat mot Atletico siden vi har fått en god start i gruppespillet og nå må vi bygge videre på det, sier Carra til Liverpool Echo.

- Folk sier at vi begge er favoritter til å gå videre, men hvis disse to kampene går galt for en av oss og du taper begge, da vil de andre lagene ha en sjanse til å henge seg på igjen.

- Det er også et poeng at du ønsker å vinne gruppen, da det kan utgjøre en forskjell i forhold til hvem du møter i neste runde. Det er ikke garantert at du trekker et antatt svakere lag hvis du vinner, men det er alltid fint å være øverst og derfor ønsker vi å ta minst fire poeng i møtene mot Atletico.

- Jeg tror manageren har sagt at han gjerne vil at vi skal kvalifisere oss så tidlig som mulig, og ideelt er det hva du ønsker. Det viktigste er likevel at du sørger for å komme deg videre.