Ablett hyller Pacheco og Eccleston

Daniel Pacheco og Nathan Eccleston (bildet) scoret begge i debuten for reservelaget i går. Det får Gary Ablett til å ta frem superlativene. Rafa hyller Reina.

Reservelagsmanager Gary Ablett skryter av ungguttene Daniel Pacheco og Nathan Eccleston etter at begge scoret i debuten for reservelaget i går. De røde slo som kjent Bolton hele 3-0, og topper igjen tabellen i den svært jevne reservelagsserien.

- Daniel har vært veldig tålmodig, og ventet på sin sjanse. Den tok han veldig bra. Han har en utmerket teknikk og kan skape ting ut av intet. Han gjorde et flott mål, uttaler Ablett til liverpooolfc.tv.

- Det var også hyggelig at Nathan kom inn fra benken og gjorde mål. Han skal ha kreditt for et godt straffespark. Han ønsket selv å ta det, og han satte det sikkert bak en rutinert Premier League-målvakt som Ian Walker, legger han til.

- Nathan har spilt bra for U18, og det var fint å ha ham i reservelagstroppen. At han i tillegg gjør mål er bra med tanke på fremtiden.

- Dette var vår første offisielle kamp siden vi slo Middlesbrough 10.desember, og guttene klødde etter å komme i gang igjen etter et par treningskamper. Jeg er veldig godt fornøyd med spillet i andre omgang, men jeg syntes vi spilte svakt før pause. Vi var langt bedre de siste 45 minuttene, og det var godt å ta tre poeng og ta tilbake tabelltoppen.

- Mikel San Jose og Ronald Huth var strålende i forsvaret, og la grunnlaget for seieren. De kjempet om alle baller, og er fysisk sterke og dominerende.

Rafa hyller rekord-Reina
Rafael Benitez benytter i dag sjansen til å hylle Jose Reina, som i helgen tok fra Ray Clemence enda en klubbrekord. Reina, som for tiden er opptatt med forberedelsene til Spanias privatlandskamp mot Frankrike, har nådd 50 kamper uten baklengsmål raskere enn noen annen Liverpool-keeper før ham. Reina brukte som kjent 92 kamper på å klare dette, mens Clemence brukte 95.

- Jeg har snakket om hvor god Pepe er lenge nå. Nå har han holdt buret rent i 50 kamper etter at han kom til klubben, noe som er en fantastisk prestasjon på så kort tid. Han har tatt rekorden til en keeperlegende som Ray Clemence. En av klubbens største spillere gjennom tidene. Det viser hvor god Reina er. Men det understreker også at vi har et godt forsvarskollektiv. En keeper klarer ikke å holde nullen i 50 kamper uten at spillerne foran ham på banen gjør jobben sin, sier Rafa til Press Association.

- Nå må vi prøve å gjenta dette. Nye 50 clean sheets fra Pepe på like kort tid ville ha vært ideelt. Det er mye enklere for spissene å gjøre mål når de vet at vi ikke har problemer i forsvaret.