Ablett savner Nemeth

Krisztian Nemeth er fortsatt skadet, og vil ikke spille for reservelaget mot Manchester City i kveld. Men ungareren er kanskje tilbake til neste kamp, mot Wigan om drøye to uker.

Foran reservelagets kamp mot Manchester City på Halliwell Jones Stadium i Warrington i kveld, uttaler Gary Ablett at Liverpools nest beste har savnet skadde Krisztian Nemeth denne sesongen. Den målkåte spissen har ikke spilt en eneste kamp for reservene denne sesongen, etter at han pådro seg en ankelskade under spill for Ungarn. Han vil heller ikke spille i kveldens kamp. En kamp som har avspark klokken 20.00. Nemeth kan imidlertid være tilbake til kampen mot Wigan den 18.november.

Reservelaget har fått en svært dårlig start på sesongen, og ligger nest nederst på tabellen før kveldens kamp. Det er ikke mer enn en knapp måned siden de røde spilte mot nettopp Manchester City, og tapte den gangen 1-0 på City of Manchester Stadium.

- Skal jeg være ærlig så tror jeg vi har savnet Nemeth mer enn vi har likt å innrømme. Han er trolig den perfekte spissmakker til Jordy Brouwer. Nederlenderen gjør grovarbeidet for ungareren, slik at Krisztian får mer rom, uttaler Ablett til Liverpoolfc.tv.

- I fjor stod Krisztian frem som en suveren avslutter for oss, og han gjorde det bra for førstelaget under preseason. Han var uheldig som ble skadet under spill for Ungarn, og vi venter bare på at han skal komme tilbake igjen, legger han til.

- Han rekker kanskje kampen mot Wigan, ettersom han har begynt med løpetrening nå. Men vi må være forsiktige med ham. Jeg ønsker ikke å kaste han innpå igjen før vi er sikre på at han er klar for det.

- Alle lag ønsker å slå oss denne sesongen, ettersom vi var så suverene i fjor. Slik vil det alltid være. Vi er Liverpool FC, og vi må spille opp mot vårt beste i alle kamper for å vinne dem. I fjor tapte vi bare tre av over 40 kamper. Vi hadde en fantastisk sesong. Denne sesongen har vi ikke levd opp til forventningene, og det er skuffende. Vi strever for å rette på det, og håper at all jobbingen skal bære frukter mot Manchester City i kveld, sier Ablett etter skuffende tre poeng på de fire første kampene nå i høst.

- Det er fortsatt 16 kamper igjen å spille, så det er mange poeng å kjempe om. Men skal vi oppnå like mye denne sesongen som i fjor, må vi begynne å vinne snart.

- Vi spilte ikke opp mot vårt beste i vår første kamp mot Manchester City denne sesongen, men nå håper vi å reise kjerringa i kveld. Vi vil prøve å spille litt mer direkte enn vi har gjort så langt, for å komme i bedre posisjoner lengst fremme på banen. City er et farlig lag, som har noen gode spillere. Men vi tror vi kan slå hvem som helst. Vi har slitt så langt denne sesongen, men jeg tror fortsatt på kvalitetene til mine unge spillere.