Adebayor beskylder Arbeloa for filming

Emmanuel Adebayor hevder at Alvaro Arbeloa kastet seg ned som om han var knivstukket, da Arsenal-spissen ble idømt sitt andre gule kort i dag. Sebastian Leto scoret for Olympiakos.

Emmanuel Adebayor beskylder Alvaro Arbeloa for å overreagere slik at han ble utvist etter drøye timen på Emirates i ettermiddag.

- Selvsagt er jeg forbannet. Forsvareren kastet seg ned som om jeg stakk ham med kniv. Vi er alle her for å spille fotball, og om du vinner eller taper må du gjøre det med 11 spillere. Det han gjorde var ikke fair i det hele tatt, er Adebayors versjon av det som for de fleste fremstod som et helt greit idømt gult kort. Togoleserens andre for kampen.

- Jeg håper dommeren drar hjem og ser på situasjonen. Han vil se at det er et frispark, men jeg fortjener ikke kort. Det var en feil. Han fortalte meg at det var for kontakten jeg gjorde med foten min, men dersom jeg ikke går inn i slike dueller vil jeg aldri score flere mål i denne ligaen, sier Adebayor om det de fleste oppfattet som en stempling.

Leto fant veien til nettmaskene
Liverpools utlånte ving Sebastian Leto scoret i dag Olympiakos sitt første mål i 2-1 seieren over Thrasivoulos i den greske toppserien. Argentineren spilte hele kampen. Scoringen kom etter 21 minutter.

 Vi kan også ta med at tidligere Liverpool-spiss Milan Baros gjorde hat-trick da Galatasaray vant byderbyet mot Besiktas 4-2 i den tyrkiske toppdivisjonen.