Agger ønsker å bli på Anfield

Daniel Agger har i ukesvis blitt satt i forbindelse med et klubbskifte, men nå uttaler midtstopperen at han vil bli og kjempe om en plass. Islandsk tenåring på prøve.

Daniel Agger ønsker seg ikke vekk fra Liverpool, noe som har stått i flere aviser de seneste dagene. Istedenfor har tenkt å kjempe seg til en plass på laget.
- Jeg vil bli og kjempe for plassen min. Jeg er ikke fornøyd med ikke å spille, men det må man finne seg i. Jeg er meget tilfreds med å være i Liverpool, uttaler Daniel Agger til onside.dk.

23-åringen avviser også at han skal ha kranglet med manager Rafael Benítez etter Champions League-kvalifiseringskampen mot Standard Liége, og at det skal være grunnen til manglende spilletid.
- Selvfølgelig var det ting som Benítez var misfornøyd med. Vi spilte ikke en god kamp. Men derfra til hva som står i avisene - det er en stor løgnhistorie at Benítez skal ha slått i bordet.

Agger tror det er kun sportslige grunner til at han ikke er på laget.
- Ja, det håper jeg da. Jeg har ikke problemer her i klubben.

Forklaringen Benítez har gitt Agger er ganske grei.
- At laget spiller godt, og jeg vet at han har stor tiltro til meg, utdyper Agger.

Chris Bascombe skrev i går at dansken ikke ønsker å snakke om en kontraktsforlengelse så lenge han ikke er sikker på sin rolle i klubben.

Islandsk tenåring på prøve
Islandske Victor Palsson skal denne uken på prøvetrening med Liverpools reserve- og juniorlag. Den islandske U18-landslagsspilleren spiller til daglig for AGFs U19-lag. Midtbanespillerens trener Casper Bugge gleder seg over islendingens store mulighet.
- Det blir en spennende utfordring for Victor. Han får mulighet til å måle seg med andre dyktige spillere og oppleve et elitemiljø i en av verdens største klubber. Vi er naturligvis stolte av at en klubb av dette kaliber er interessert i et av våre talenter, uttaler Casper Bugge til agffodbold.dk.