Alonso-agent pratet med Juve i fem timer

Xabi Alonsos agent forhandlet med Juventus i fem strake timer i går. Det endte med at 26-åringen ble tilbudt en lukrativ fireårskontrakt hos Serie A-klubben.

Xabi Alonso ser nå definitivt ut til å være på vei bort fra Anfield, etter mye spekulasjoner omkring spanjolens Liverpool-fremtid denne våren. The Daily Telegraph melder i alle fall at spillerens agent, Inaki Ibanez, satt fem timer i forhandlinger med Juventus i Italia i går kveld.

Liverpool har som kjent forlangt £16M dersom det skal være aktuelt å la midtbanestjernen gå til Serie A, men en rekke tabloider spekulerer nå i at de røde har firet på dette kravet.

The Daily Telegraph hevder å vite at Juventus har tilbudt Alonso en lukrativ fireårskontrakt under gårsdagens samtaler med agent Ibanez. Avisen hevder også at "den gamle dame" ikke skal være særlig lystne til å innfri Liverpools prisforlangende, men påstår at begge klubber nå skal ivre etter å få avsluttet handelen.

Grunnen til Liverpools iver skal være at Rafael Benitez ønsker å få i havn et kjøp av Aston Villa kaptein Gareth Barry så raskt som mulig.

26 år gamle Alonso var en av de første spillerne som Rafael Benitez hentet til Liverpool da han tok over som manager sommeren 2004. Midtbanespilleren kom fra Real Sociedad for £10.5M. Spanjolen har gjort 14 mål på 157 kamper for de røde.