Aurelio tilbake i neste uke?

Fabio Aurelio håper at muskelskaden på baksiden av leggen skal leges i løpet av neste uke. Skrtel glad for å være i Liverpool. Supportere håper å føre sak mot UEFA i Hellas.

I et lengre intervju med liverpoolfc.tv i dag forteller Fabio Aurelio hvorfor han måtte kaste inn håndkledet etter første omgang mot Sunderland på lørdag.

- Jeg fikk dessverre problemer med en muskel på baksiden av leggen i første omgang. Jeg fortalte benken at jeg ikke kunne spurte skikkelig, så jeg måtte byttes ut etter første omgang, forklarer brasilianeren.

- Fysioterapeuten har fortalt at jeg må ta en pause fra fotballen på 7-10 dager, men jeg jobber hardt for å komme tilbake så raskt som mulig.

- Det har vært en vanskelig periode for meg med alle skadene, spesielt nå etter at jeg har vært ute så lenge. Men jeg må bare jobbe videre og prøve og holde meg skadefri. Jeg vet jeg kan så mye bedre. Manageren har tro på meg, og min selvtillit vil bli bedre. Jeg håper å komme tilbake så snart som mulig, og vise alle hva jeg er kapabel til.

Nå håper Aurelio at hans lagkamerater skal ordne biffen på egenhånd mot Chelsea, da han selv ikke vil være i stand til å spille på Stamford Bridge.

- Det er veldig viktig for oss å vinne mot et lag som er blant de fire beste. Chelsea blir en tøff match, og det er viktig for oss å få et godt resultat på Stamford Bridge. Vi har ikke alltid lykkes der, men det har vi en mulighet til å gjøre noe med på søndag. Vi må bare konsentrere oss om oss selv. Vi besitter kvaliteter nok til å vinne der.

Venstrebacken har god tro på at Liverpool skal klare å komme blant de fire øverste lagene på tabellen ved sesongslutt.

- Vi har nok kvaliteter i troppen til å ende lenger opp på tabellen enn der vi ligger for øyeblikket. Vi må bare stå på for å sikre oss fjerdeplassen. Klarer vi å komme enda høyere, vil vi kjempe for det også. Vi er fortsatt med i to cuper, og har en god mulighet til å vinne FA-cupen og gjøre det bra i Champions League, sier han og innrømmer at han har en stor drøm om å spille for Liverpool på Wembley.

Skrtel glad for å være i Liverpool
I et intervju med uefa.com sier Martin Skrtel at han kom til "det forgjettede land" da han skrev under for Liverpool. Midtstopperen spilte i går for Slovakia da man klarte 1-1 i privatlandskampen mot Ungarn på Kypros.

- Å komme til et lag som Liverpool er et stort steg i riktig retning i min karriere. Det er som å nå det forgjettede land, ettersom det er slik en stor klubb. Overgangen til Liverpool er høydepunktet i karrieren min så langt. Jeg er sikker på at slovaker har det som skal til for å spille i større og bedre ligaer. Vi har flere gode spillere på landslaget, som ville klare seg fint både i England, Tyskland og Italia. Jeg har stor tro på fremtiden til slovakisk fotball, avslutter han.

Liverpool-fans ønsker å kjempe mot UEFA i greske domstoler
En gruppe på 40 Liverpool-supportere akter å gå rettens vei for å få kompensasjon fra UEFA, etter at de ble stengt ute fra Olympiastadion i Aten selv om de hadde gyldige billetter til Champions League-finalen mellom Liverpool og Milan sist vår. Nå vil de ha saken inn for greske domstoler, da de føler at de har liten sjanse til å vinne frem i Storbritannia eller i Sveits, hvor UEFA har sitt hovedkvarter.

Supporterne krever å få kompensasjon for utgifter til kampbillett, flybilletter og hotell. Flere av de 40 hadde betalt mer enn 12 000 kroner for å se sitt lag i finalen, uten å slippe inn. De hevder at UEFA er ansvarlige for dette. UEFA nekter imidlertid å ta på seg ansvaret. Supporterne håper nå å kunne klare å reise £50 000 for å få saken inn for greske domstoler og få råd til greske advokater.