Begge leire fornøyd med trekningen

Klubbsekretær Bryce Morrison gleder seg til å møte Real Madrid. Klubbene møtes for første gang siden Europacupfinalen i 1981. Liverpool gjester Madrid 25.februar. Returen på Anfield spilles 10.mars.

Dette blir Liverpools andre besøk i den spanske hovedstaden denne sesongen, da de røde som kjent møtte byrival Atletico i gruppespillet.

- Vi kunne ikke ha fått større kamper. Jeg ser virkelig frem til dette, og det tror jeg også supporterne gjør, uttaler Morrison til Sky Sports News.

- Vi har ikke møtt Real Madrid i offisiell kamp siden vi møttes i Paris, så dette blir virkelig bra, legger han til.

Mediene vil selvsagt fokusere på at Rafael Benitez får et gjensyn med sin gamle klubb.

- Benitez er nok klar over det faktum ja. Vi besøkte Madrid i gruppespillet, og det blir flott å dra tilbake dit. Jeg er sikker på at Benitez er fornøyd med trekningen. I de siste årene har vi oppnådd gode resultater under bortekamper i Spania, avslutter Morrison.

Real Madrids sportsdirektør, Predrag Mijatovic, var også fornøyd med trekningen. Madrid-klubben har røket ut i 1/8-finalen de fire siste sesongene, men håper nå på bedre lykke.

- På dette stadiet er det ingen enkle lag igjen. Alle som når så langt har et kvalitetslag. Liverpool har, i motsetning til oss, gjort det bra i Champions League de siste årene, men jeg tror tiden er moden for at trenden snur, uttaler Mijatovic.

- Vi er kapable til å spille to gode kamper og gå videre, legger han til.

Madrid-klubben sliter for tiden med dårlig form og mange skader. Spillere som Ruud van Nistelrooy, Mahamadou Diarra og Ruben de la Red er alle ute for resten av sesongen, i tillegg til at en rekke spillere også sliter med mindre skader.

- Vi vil gå til disse kampene med tro på oss selv. Vi har store forhåpninger til Champions League denne sesongen, og vi har god tid til å forberede oss til disse kampene, uttaler Mijatovic til Real Madrids offisielle nettside.

- I det siste har vi hatt uflaks med skader, men bedre tider er like om hjørnet. Noen av de skadde spillerne vil komme tilbake, og vi vil styrke laget med nye spillere i januar. Dette laget ønsker å gjøre det bra, og vi vil gjøre alt for å nå våre mål. Vi mangler ikke motivasjon. Våre spillere har mye erfaring fra denne turneringen, så vi er optimister, avslutter han.