Benítez får tilbud om ny kontrakt

Benitez er glad for å ha fått forsikringer fra Hicks og Gillett om at samtaler om en ny kontrakt snart kan begynne. Partene møtes i neste uke. Håper på en snarlig løsning.

Rafael Benítez er glad for å ha fått beskjed fra Tom Hicks og George Gillett at forhandlinger om en ny kontrakt kan begynne. Managerens nåværende kontrakt utløper sommeren 2010.
- Jeg mottok en telefonsamtale fra Tom Hicks på vegne av George Gillett også. De snakker om et møte med mine rådgivere og en kontraktforlengelse. Dette er svært positive nyheter, forteller Benítez til Liverpoolfc.tv.
  
- Vi bestemte oss for å møte hverandre i neste uke, og nå er mine rådgivere i kontakt med dem.
  
- Vi har ikke snakket om kontraktens varighet, men vi snakket og vi ønsker å finne en løsning så snart som mulig.
  
- For meg er det enkelt. Jeg ønsker å bo her. Jeg er der jeg ønsker å være. Det er svært enkelt.
  
- Min familie og jeg vet hvor gode supporterne har vært mot oss. Klubben går fremover, og vi har det nye stadionprosjektet. Det er mange positive ting.
  
- Jeg vil være her lenge. Jeg ønsker selvsagt å være her når det nye stadionanlegget åpnes. Her om dagen fleipet jeg om at dersom de tilbudte meg en 20-årskontrakt, så ville jeg blitt veldig fornøyd.
  
- Laget er i en meget god posisjon, så hvis jeg slipper å snakke om min kontrakt framover, vil det være perfekt.
  
- På de siste to eller tre pressekonferansene har jeg blitt spurt og spurt. Så stabilitet er veldig viktig. 
  
- Eierne vet at vi gjør det godt. Stemningen er veldig bra. Vi er på toppen i ligaen og i vår Champions League-gruppe. Laget spiller godt.
  
Gillett og Hicks er visstnok henrykt over lagets form hittil denne sesongen. I en uttalelse fra eierne står det følgende å lese:
  
- Rafa fortsetter å gjøre en god jobb, og vi er veldig fornøyd med lagets fremgang. Vi ser frem til å snakke med ham og hans rådgivere om en forlengelse av kontrakten hans.