Benitez trosser legenes råd

Rafael Benitez kommer til å lede sitt lag mot Arsenal på Emirates, selv om legene har frarådet ham å reise til London. Marseille straffet med bot etter kasting av gjenstander mot Steven Gerrard.

Ifølge The Times kommer Rafael Benitez til å trosse legenes ordre, og sette seg på Liverpools buss til London i morgen tidlig, for å reise til Emirates Stadium og møtet med Arsenal.

Liverpool-manageren ble som kjent innlagt på sykehus søndag for en uke siden, og ble operert for nyrestein på mandag. Ifølge The Times skal legene ha gitt spanjolen beskjed om å holde seg hjemme i helgen for å komme til hektene igjen. Benitez skal imidlertid ha insistert på å lede sitt lag i den viktige kampen i London.

The Times skriver at bussen med Liverpools tropp reiser usedvanlig tidlig fra Merseyside i morgen. Faktisk så tidlig som klokken 08.00 engelsk tid. Dette for en kamp som spilles åtte timer senere. Bussturen til London vil nemlig ta en god del lengre tid enn vanlig, da det er planlagt stopp hver time slik at Benitez får tatt sine medisiner og lege får vurdert hans helsetilstand.

Bot for Marseille
Olympique Marseille har blitt straffet med en bot på 10 000 euro etter at klubbens supportere kastet gjenstander på banen under Champions League-kampen på Anfield 26.november. Gjenstandene ble som kjent kastet i retning Steven Gerrard da han skulle ta en corner.