Carragher glad for gruppeseier

Liverpool sikret gruppeseieren etter 3-1 mot PSV samtidig som Atlético spilte målløst mot Marseille. Carragher synes det var en flott kveld for klubben. 8.delsfinalene trekkes 19.desember.

Liverpool vant 3-1 mot PSV Eindhoven på Philips stadion etter scoringer av Ryan Babel, Albert Riera og David Ngog. Atlético Madrid klarte bare 0-0 mot Marseille, og dermed vant Liverpool gruppe D. De røde kommer til å møte en gruppetoer i 8.delsfinalen, og andre kamp vil definitivt gå av stabelen på Anfield. Trekningen av 8.delsfinalene foregår fredag 19. desember klokken 12.00. Foreløpig er fire gruppetoere klare: Chelsea, Inter, Sporting og Atlético Madrid. Av disse kan Liverpool kun ende opp med Inter eller Sporting. Det er ikke mulig å trekke lag fra samme gruppe eller samme nasjon i 8-delsfinalen. De øvrige puljene spilles ferdigt i morgen.

Dagens kaptein, Jamie Carragher, var meget godt fornøyd med gruppeseieren.

- Vi kom hit for å vinne gruppen, og det er hva vi har gjort, uttaler Carragher til liverpoolfc.tv.

- Det var en flott kveld for oss. Vi fikk det rette resultatet, vi kunne hvile noen spillere, unggutter som Lucas og David Ngog spilte bra og vi så tre av våre akademi-gutter komme innpå, noe som jeg er sikker på at vil gi alle i klubben et løft.

- Det var ingen enkel kamp fordi de kjempet for å få fortsette i Europa. Det var trolig mer press på dem enn på oss. Men vi ønsket å havne på 1.plass. Jeg tror vi fortjente seirren etter forestillingen i ande omgang.

- Det skjedde ikke mye i 1.omgang. Vi scoret et mål på et riktig tidspunkt for å utligne. I andre omgang var våre offensive spillere utmerkede slik at vi vant kampen.