Crouch er tilbake i trening

Peter Crouch er tilbake i trening etter tåskaden som holdt ham utenfor kampen mot Blackburn, og blir trolig klar til Fulham-kampen. Lawler signerer ny fotballbok. Liverpoolfc.tv stadig best besøkt.

Peter Crouch sier til liverpoolfc.tv i dag at Fulham ikke vil få noe gratis av de røde på lørdag. De andre klubbene i nedrykkstriden frykter at Liverpool vil stille med et så reservespekket mannskap på lørdag at London-laget tar poeng fra de røde, og Bolton-manager Gary Megson har vært ute i media og oppfordret Benitez til å stille med sitt beste mannskap.

- Fulham er desperate etter å holde seg i Premier Leauge, men vi kommer ikke til å ta foten av gasspedalen. Manageren har ikke snakket om Chelsea-kampen i det hele tatt denne uken, og vi er fullstendig fokusert på Fulham-kampen. Det blir en tøff bortekamp mot et lag som virkelig trenger de tre poengene. Men vi er klare for utfordringen, forsikrer Crouch.

- Fulham-kampen er svært viktig for oss. De kjemper med nebb og klør for hvert poeng nå, for å holde seg i divisjonen, men vi ønsker også å vinne. Fjerdeplassen er ikke sikret ennå, og vi må sørge for å ta tre poeng i helgen før vi begynner å tenke på tirsdagens semifinale.

- Vi er i god form, og forhåpentligvis fortsetter det slik på lørdag.

Crouch måtte som kjent stå over søndagens kamp mot Blackburn på grunn av en tåskade, men er nå tilbake i trening igjen, og håper på spilletid i de viktige kampene nå på tampen av sesongen.

- Jeg har vært tilbake i trening igjen i et par dager nå, så forhåpentligvis vil jeg bli spilleklar til Fulham-kampen. Jeg håper å få spilletid på Craven Cottage. Det var frustrerende å måtte stå over Blackburn-kampen på grunn av en skadet tå. Ikke minst siden jeg var involvert i den forrige kampen mot Arsenal.

- Nå er det viktig at vi avslutter sesongen sterkt i ligaen. Jeg vet vi står foran to enorme kamper i Champions League, men det er også viktig å ta fjerdeplassen. Vi må sørge for at det går i boks jo før jo heller, slik at vi kan konsentrere oss helt og fullt om Champions Leauge.

Crouch spilte hele kampen mot Fulham i november, og var uheldig som ikke kom på scoringslista da en heading traff tverrliggeren.

- Jeg husker godt at Fernando Torres kom inn fra benken og gjorde vårt første mål. Det var en tøff kamp. Vi kommer ikke til å ta lett på Fulham denne gangen heller, ettersom de har noen gode spillere.

En av London-lagets formspillere er Brian McBride. En spiller Crouch har stor respekt for.

- McBride pådro seg en stygg skade, og Fulham savnet ham mens han var ute. Han er en god spiller som har gjort mange mål for dem. Han er stor og sterk. I tillegg vet vi at David Healy er en målscorer, så de er to spillere vi må holde et øye med. At Fulham er i trøbbel er ikke vårt problem. Vi må bare reise dit og vinne, avslutter Crouchy.

Lawler signerer ny fotballbok
I forbindelse med at Liverpool er Europas kulturhovedstad i 2008 har det blitt gitt ut en ny fotballbok som har fått tittelen "2008 reasons why Merseyside is the capital of football" ("2008 grunner til at Merseyside er fotballhovedstaden"). Lørdag formiddag vil Liverpool-legenden Chris Lawler og journalist John Keith signere kopier av denne boken i Liverpool sentrum. Det skjer ved "08 Place" i Whitechapel fra klokken 10.30 lokal tid. Boken er skrevet av nevnte John Keith og Gavin Buckland, og koster £16.99.

Liverpoolfc.tv best i klassen
Liverpoolfc.tv er fortsatt det mest besøkte fotballnettstedet i Storbritannia. Det viser statistikken for 2007. På de neste plassene følger Teamtalk og Manchester Uniteds offisielle nettsted.

Her er rekkefølgen blant de 10 mest besøkte nettstedene i 2007:
1. www.liverpoolfc.tv
2. www.teamtalk.com
3. www.manutd.com
4. www.arsenal.com
5. boards.footymad.net
6. www.premierleague.com
7. www.leedsunited.com
8. www.tottenhamhotspur.com
9. www.chelseafc.com
10. full-time.thefa.com