Crouch håper på mer spilletid

Crouch glad for endelig å ha fått sjansen i startoppstillingen igjen. Liverpool taper aldri når Crouch scorer. Crouch sto over trening. Pennant friskmeldt. Flere endringer mot Blackburn?

Peter Crouch fikk sjansen fra start i de to siste kampene. På Emirates Stadium forrige lørdag takket han for tilliten ved å score Liverpools mål for dagen, og på tirsdag sto han for den målgivende pasningen til Fernando Torres' scoring da de røde avanserte til semifinale i Champions League. Før disse kampene hadde ikke Crouch figurert i startoppstillingen siden FA-cupkampen mot Barnsley 16. februar.
- Det er stort å være involvert igjen. Hver spiller ønsker å starte kamper, spesielt når man er i en klubb så stor som denne, uttaler Crouch til Liverpool Echo.

- Det har vært vanskelig for meg. Jeg skal ikke lyve om det. Jeg ønsker å spille kamper. Når så ikke skjer, kan man begynne å lure om det noen gang vil skje.

- Men jeg fikk sjansen mot Arsenal forrige uke, og så beholdt jeg plassen på laget i e-cupkampen. Jeg vil tro jeg har fått vist hva jeg kan gjøre.

- Men nå må jeg forsøke å beholde plassen på laget, noe jeg vet vil bli vanskelig. Det er ingen grunn for meg å vente på min sjanse uten å ta vare på den.

Crouch håper at det han fikk vist i den flotte 4-2-seieren mot Arsenal i midtuken vil være nok til at han også blir blant Rafas elleve utvalgte mot Blackburn i morgen.
- Det var en fantastisk kamp mot Arsenal. Jeg tror ingen som var der noengang vil glemme den.

- I den første halvtimen, tror jeg ikke vi kom tett nok innpå Arsenal. De spilte virkelig god fotball, men i andre omgang kom vi tettere innpå dem, og vi demmet opp. Det var hovedårsaken til at vi klarte å få et slikt flott resultat.

- Jeg må innrømme at da de utlignet med bare få minutter igjen, så var det flere som lurte om kunne gå videre.

- Men laget innehar stor karakter. Det betyr at når kampene ser ut til å ikke gå vår vei, så gir vi ikke opp.

- Det skjedde virkelig den kvelden. Kreditt til Ryan (Babel) for den innflytelsen han hadde på kampen etter at han kom inn. Han fikk straffe og så scoret han selv.

- Det var et fantastsikk resultat. Vi alle er henrykte, men vi må ikke ta av. Vi møter Blackburn nå. De er et godt lag som vil ta fordel av enhver form for selvtilfredshet.

- Vi spiller hjemme, og vi spiller bra.

- Vi har stor selvtillit i øyeblikket, så forhåpentligvis vil vi takle all slags tretthet spillerne føler.

Liverpool har spilt 52 kamper denne sesongen. Crouch har startet i 19 av disse, mens han har blitt byttet inn ved 15 anledninger.
- Jeg har ikke fått starte så ofte jeg har ønsket, men jeg har startet de siste to kampene. Forhåpentligvis kan jeg fortsette slik frem til sesongslutt.

- Jeg har hatt noe store øyeblikk i denne klubben, forhåpentligvis blir det flere for meg og laget.

- Vi må alle se fremover nå, men tar vi av grunnet hva som skjedde i midtuken, kan vi miste fokus. Det har vi ikke råd til.

- På dette stadiet av sesongen er det viktig at vi tar hver kamp som den kommer, selv om alle er opprømte over å møte Chelsea igjen i semifinalen av Champions League. Vi må glemme den kampen for øyeblikket og konsentrere oss om å gjøre jobben i ligaen.

En liten velkjent statistikk forteller hvor viktig Peter Crouch' nettkjenninger er for Liverpool. På de 32 kampene han har scoret, så har Liverpool aldri tapt - vunnet 28 og spilt fire uavgjort.


Flere nedringer mot Blackburn?
Liverpool Daily Post skriver at Benítez sannsynligivs vil komme til å gjøre flere endringer i startoppstillingen til kampen mot Blackburn. Ryan Babel vil tro han har imponert såpass på tirsdag at han får tilbake en plass i startoppstillingen, mens også Steve Finnan, Alvaro Arbeloa, John Arne Riise og Yossi Benayoun er andre kandidater til en startplass. Javier Mascherano er suspendert. Lucas kan komme til å erstatte argentineren på midtbanen, men hvis Rafa velger å fortsette med 4-4-2, så kan det også bety en plass på den sentrale midtbanen for Steven Gerrard.

Peter Crouch sto over gårsdagens trening med en mindre tåskade, men forventes å være tilgjengelig i morgen. Jermaine Pennant skal visstnok være friskmeldt etter hamstringskaden han pådro seg på Emirates stadium forrige lørdag, mens Daniel Agger og Harry Kewell fremdeles er uaktuelle.