Det går mot ekstrastraff for Javier

FA bekrefter gjennom en talsmann nå at de ser på mulighetene til å straffe Javier Mascherano ekstra etter oppførselen hans etter det røde kortet på Old Trafford i går.

Det engelske fotballforbundet FA går nå ut og innrømmer at de ser på saken med Javier Mascherano, etter det røde kortet han pådro seg i går. Argentineren fikk det for gjentatt å ha klagd på dommeren, og var så motvillig til å forlate banen etter at Bennett dro opp det røde kortet.

Den manglende respekten for dommerstanden blant spillere og lagledere har vært samtaleemne lenge, og ble stort slått opp etter Ashley Coles manglende respekt for dommer Riley etter en grisetakling mot Tottenham i midtuken. Det er ventet at FA nå vil statuere et eksempel, og dermed gi Mascherano noen kamper ekstra i suspensjon, i tillegg til den ene han automatisk får, og som vil gjøre ham uaktuell for møtet med Everton førstkommende søndag. Mange eksperter har tidligere i dag uttalt seg, og nå i ettermiddag kommer FA med en uttalelse gjennom en talsmann.

- Når en spiller nekter å forlate banen, har vi mulighet til å straffe spillern ytterligere. Vi kan reagere på alt dommeren ikke har sett eller er utenfor hans rekkevidde, sier FA talsmannen i følge Channel 4.

Det er forventet at Mascheranos ekstrastraff blir offentliggjort i nærmeste fremtid.