Dossena ikke fornøyd med formen

Andrea Dossena er ikke fornøyd med det han har vist i den røde trøya så langt. Han må først danke ut Aurelio for å komme på laget. Deretter må han heve spillet sitt. Håper å vinne sølvtøy.

Rafael Benítez hadde håpet at Andrea Dossena ville være svaret på venstrebacken da han kjøpte 27-åringen fra Udinese i juli. Manageren lot John Arne Riise gå til Roma, mens Fabio Aurelio sliter med stabiliteten. Dossena var ubrukt reserve i tirsdagens Champions League-kamp mot Atlético Madrid. Da ble Aurelio foretrukket fremfor den italienske landslagsspilleren.

Dossena har startet sju av Liverpools 11 Premier League-kamper, men han har ennå til gode å overbevise. Han innrømmer at han ikke spilt på det nivået som kreves.

- Jeg er ikke helt fornøyd med nivået mitt, og med Fabio i min posisjon har manageren valget av en spiller i mer harmoni med lagets taktikk akkurat nå.

- For atten måneder siden ville jeg ikke ha forventet å spille for en av de mest kjente klubbene i verden. Jeg har ikke sølvtøy i min samling i min karriere, men ved å signere for Liverpool har jeg en reell sjanse til å vinne medaljer i hver turneringen vi deltar.

- Det stilles nye krav til meg. I Udinese var min plass på laget mer sikker enn den noen gang vil bli i Liverpool, hvor det er så store ferdigheter i laget. Jeg må nå komme opp på et høyere nivå og opprettholde det, men først må jeg kjempe for å komme på laget. Jeg lærer hele tiden. Jeg visste at det å komme til Liverpool og en ny liga ville forbedre meg som spiller.

- Jeg vet også at i Fabio Aurelio har jeg utmerket konkurranse om plassen. Det er ikke en rivalisering som sådan. Det er bare vennskapelig konkurranse. Han er en flott fyr og en stor spiller. Det vil hjelpe meg å ha ham her.
  
Andrea Dossena er imponert aover taklingene til Jamie Carragher og Martin Skrtel på trening.
  
- De ser aldri ut til å tape 50/50-taklinger. Selv når de ikke er favoritter, ser de alltid ut til å være dem som havner opp med ballen. Det er helt utrolig.
  
- Jeg ser denne type engasjement og viljen til å vinne fra mine lagkamerater. Det gjør at jeg setter pris på hva jeg må gjøre for at overgangen min til Liverpool blir en suksess.