Echo om nattklubbepisoden

Steven Gerrard er en av tre som er tiltalt for overfall på en 34-åring. Liverpool Echo skriver at episoden startet med en krangel om valg av musikklåt.

Steven Gerrard har sammen med to andre menn blitt tiltalt for overfall etter en hendelse på Lounge Inn i  Southport natt til i går. Liverpool-kapteinen ble holdt i varetekt av politiet i 20 timer, og må møte i retten 23. januar.

Liverpool Echo skriver at det oppsto en krangel etter at et sangønske ble avslått. På et tidspunkt ble en flaske knust over hodet eller ansiktet til det 34-årige offeret Marcus McGhee, men ikke av Gerrard. Den lokale forretningsmannen McGhee mistet en tann og måtte sy flere sting i ansiktet. McGhee sies å være en regelmessig gjest på nattklubben og hadde adgang til å skifte musikk.

Liverpool FC har ennå ikke kommentert kapteinens arrestasjon. Manageren på Lounge Inn vil heller ikke kommentere opptrinnet. Utestedet var stengt i går, men det fantes bevis innendørs på at noe hadde skjedd. Det var knust glass på bordene og blod på gulvet. Nattklubben er et populært tilholdsted for kjendiser.