El Zhar vrakes

Nabil El Zhar blir henvist til benken når Marokko møter Rwanda for andre gang på en uke. Neppe OL-fotball for Bouzanis. Lucas møter lokale helter. Reservelaget møter Southport.

Ifølge Marokkos midlertidige landslagssjef Fathi Jamal så blir Nabil El Zhar vraket til VM-kvalifiseringskampem mot Rwanda i Casablanca førstkommende lørdag. Avisen The New Times skriver at Jamal planlegger to endringer på laget i forhold til det mannskapet som tapte 3-1 mot samme motstander sist helg.

- Sektioui, som var ute med en skadet ankel, vil komme tilbake på laget sammen med Youssef Safri, og danne angrepsdueon. Nabil El Zhar vil bli henvist til benken, siteres Jamal.

Neppe OL-spill for Bouzanis
Det blir neppe OL-fotball for Liverpool-keeper Dean Bouzanis. Han spilte en kamp i Intercontinental Cup for Australia U23, men er ikke med i troppen på 33 spillere som er tatt ut til lagets to treningsleire i periodene 17.-22.juni og 23.juni-1.juli. Disse treningssamlingene er et ledd i Australias forberedelser foran lekene i Kina, og siste sjanse til å vise seg frem før den endelige 18-mannstroppen tas ut tidlig i juli. Australia U23 vil også spille to treningskamper mot Chile i sluttfasen av den siste samlingen.

Brasil møter delstatslag
Vi har tidligere nevnt at Lucas Leiva er tatt ut i troppen til Brasils oppvarmingskamp til de olympiske leker kommende søndag. Nå er det klart at OL-landslagets motstander i denne treningskampen blir et lag sammensatt av lokale spillere fra Rio de Janeiro.

Reservelaget møter Southport
Liverpool XI, som i praksis er Liverpools reservelag, skal spille treningskamp borte mot Southport søndag 13.juli klokken 15.00 britisk tid.

Fra før har reservelaget avtalt treningskamper mot Peterborough 19.juli, og de skotske lagene Caledonian Thistle og Hamilton Academicals henholdsvis 18. og 20.august. De røde møter også Manchester United i finalen i Lancashire Senior Cup 30.juli. Sistnevnte regnes imidlertid som offisiell kamp, ikke som treningskamp.