Enda en utmerkelse for Torres

Fernando Torrres ble som kjent kåret til Barclays Player of the Month for februar for en tid tilbake, og nå har han vunnet en tilsvarende kåring hos fotballmagasinet Match.

Fernando Torres har vunnet en ny utmerkelse for sitt gode spill den siste tiden. Han har nemlig blitt kåret til "Månedens spiller" for februar i det engelske fotballmagasinet Match. Nå lover spanjolen flere scoringer fra ham i ukene som kommer.

Torres gjorde fire mål på to ligakamper i februar, og er selv ikke i tvil om hva som var høydepunktet.

- Det må bli hat-tricket mot Middlesbrough. Jeg hadde aldri gjort tre mål i en og samme kamp før jeg kom til Liverpool, så det var et stort øyeblikk, uttaler spissen til liverpoolfc.tv.

- Laget er i god form for tiden, og det er ikke bare meg som scorer mål. Det er lettere å spille bra og score mål når alle rundt deg er i form, og det har alle vært den siste måneden, sier han beskjedent.

Torres har nå blitt kåret til "Månedens spiller" for februar både i Match og hos Barclays Premier League. Men mars ser ut til å bli en enda bedre måned for spanjolen, som har benyttet de siste ukene til å runde 20 ligamål. Nå akter han å fortsette i samme gata.

- Jeg håper å score enda flere mål for Liverpool denne sesongen. Jeg har vært heldig og hatt et bra år så langt, og jeg håper laget fortsetter på samme måte og oppnår gode resultater helt frem til sesongslutt.

- Jeg er stolt over utmerkelsene jeg har fått, og jeg er spesielt godt fornøyd med hva jeg har oppnådd i et fremmed land, hvor jeg mener det er vanskeligere å oppnå suksess. Jeg ønsker å takke mine lagkamerater, for denne utmerkelsen er til dem også, sier Torres om kåringen i Match.

- Jeg vet at jeg vil bli i Liverpool en god stund, og jeg håper disse utmerkelsene er de første av mange mens jeg er i klubben. Jeg har et rom i huset mitt hvor jeg samler alle utmerkelsene jeg har vunnet i min karriere. Hat-trick ballene jeg har fått med meg denne sesongen er der nå, og jeg tror denne utmerkelsen vil ta seg godt ut ved siden av de.