Forhandlinger kan trekke ut

Chris Bascombe tror det kan bli sommer innen Rafael Benítez kan signere ny kontrakt. Hicks og Gillett uenige om kontraktens form. Rafas rådgivere har foreløpig kun kontaktet klubben.

Rafael Benítez forventet at forhandlingene om en ny kontrakt skulle starte denne uken, men eierne Tom Hicks og George Gillett har ikke engang bestemt seg for hvem som skal forhandle på deres vegne, skriver Chris Bascombe.

Liverpool har fått sin beste start i Premier League noensinne. Hicks og Gillett har ingen intensjoner om å finne en snarlig løsning på forhandlingene selv om de står i fare for å miste sentrale spillere dersom det drøyer med managerens kontrakt.

Hicks og Gillett virker fornøyde med å kunne vente til sommeren før de sluttfører en avtale. Duoen har offenliggjort sin støtte til Benítez, men ifølge Chris Bascombe skal de være splittet over kontraktens form.

Benítez avslørte denne uken at innledende samtaler har startet, men dette var ikke noe mer enn at hans rådgivere har kontaktet klubben.

George Gillett ønsker å se om Liverpool klarer å opprettholde sin fantastiske start, og han er bekymret for Liverpools speidernett etter "B-lagets" tap mot Tottenham i midtuken.

Bascombe skriver videre at Tom Hicks kan komme til å utnytte Liverpools glimrende ssesongstart med å presse frem et salg.