Fornøyd med første kamp som kaptein

Javier Mascherano var fornøyd med både egen og lagets innsats i sin første kamp som kaptein for Argentina. Midtbanespilleren mener at Maradona var en inspirasjonskilde på benken mot Skottland.

Det var Diego Maradonas første kamp som landslagssjef for Argentina, og Javier Mascheranos første kamp som lagkaptein for sitt land. Og kampen fikk en lykkelig utgang for dem begge, med 1-0 seier over Skottland på Hampden Park i går kveld. Etter kampen uttalte Mascherano til Sky Sports at han og hans lagkamerater ble inspirert av legenden Maradonas tilstedeværelse.

- Jeg anser dette for å være en ny æra. Det var veldig viktig å vinne denne første kampen, uttalte midtbanespilleren etter kampslutt.

- Jeg synes vi spilte bra i første omgang. I andre omgang måtte vi kjempe mer. Men vi klarte brasene, og jeg er oppriktig glad. Det var en god start, og vi er veldig stolte over å ha vunnet, la han til.

- For oss er det fantastisk å ha Maradona på benken. Dette var kun en privatlandskamp, men det var en god start uansett.

- Det er vanskelig å sammenligne managere, men når du starter på ny frisk under en ny manager er motivasjonen en helt annen. Jeg ønsker ikke å snakke om forrige manager, eller sammenligne dem. Vi får heller tenke på fremtiden. Det var fantastisk å starte med en seier. Men vi kan bedre, og må helt klart heve oss.