Gerrard betraktelig bedre

Liverpool Echo melder at Steven Gerrards tilstand har blitt betraktelig bedre de siste 48 timene. Også Sami Hyypiä er i ferd med å komme til hektene igjen. Lampard spilleklar for Chelsea.

Steven Gerrards nakke har blitt betraktelig bedre de siste to døgnene, og Liverpool Echo føler seg sikre på at kapteinen kommer til å spille mot Chelsea i morgen kveld. Ifølge et uoffisielt Liverpool-nettsted trente scouseren som vanlig i dag.

Sami Hyypiä måtte som kjent forlate banen ved pause i sin 300.ligakamp for Liverpool på lørdag, etter at han fikk en smell i hodet og følte seg svimmel, men Echo forventer også at finnen kommer til hektene igjen i tide til kampen i morgen.

Lampard bekreftes klar
Frank Lampards agent bekrefter nå at midtbanespilleren vil være tilgjengelig for Avram Grant når Chelsea gjester Anfield til en ny semifinale i Chamions League i morgen.

- Frank sier at han er klar til å spille etter å ha tilbrakt de siste sju dagene ved sengen til sin syke mor. Selv om hans mor fortsatt er veldig syk, er hennes tilstand nå stabil. Dermed er det forhåpentligvis lys i enden av en veldig mørk tunnel, heter det i en pressmelding fra agent Steve Kutner.