Gerrard et stykke unna formen

Steven Gerrard har slitt med skader under pre-season. Rafael Benítez mener det vil ta noen uker før kapteinen er tilbake i god form.

Steven Gerrard har fått deler av sesongforberedelsene ødelagt av skader, og Rafael Benítez tror at det vil ta noe tid før vi får se kapteinen på sitt beste.
- Steven har hatt to skader. Han var 10-15 dager uten trening, og så skjedde det igjen. Det er grunnen til at han ikke startet kampen mot Standard Liège.

- Om et par uker vil han være tilbake på sitt beste. Han har trengt tid for å bli frisk etter skadene. Det har vært viktig å beskytte ham.

Fabio Capello brukte Steven Gerrard ute på venstrekanten i onsdagens privatlandskamp, selv om det ikke er midtbanespillerens beste posisjon.
- Steven har stor spilleforståelse. Han kan spille hvor som helst. Gerrard spilte med forståelse og England spilte uavgjort. Det er alt jeg ønsker å si om det, uttaler Benítez.

- Vi vet hvilken posisjon som er best for Gerrard, men han er kapabel til å spille i andre posisjoner. Vi vet hvor han kan spille virkelig bra, og vi vet hvor han liker å spille. Vi kommer til å konsentrere oss om å bruke hans styrker.